Beauty Cream – Szépséges bőrápolás

Kezdőoldal Akik már próbálták Beauty Cream – Szépséges bőrápolás

Beauty Cream – Szépséges bőrápolás

A hidegebb hónapokban észrevettem, hogy a bőröm is szárazabb, érzékenyebb lett, ezért úgy döntöttem, hidratáló krémet váltok. Olyan arckrémre volt szükségem, ami kicsit több nedvességet tartalmaz, mint az egyébként használt. Ezért ajánlotta kozmetikusom a Beauty Cream-et. A neve alapján egyből megtetszett és kíváncsi lettem, hogyan fogja ápolni arcomat, illetve, hogy mit szól egy nem kifejezetten kombinált bőrűeknek ajánlott krémhez a bőröm.

Gyönyörű kívül-belül

A Beauty Cream alapvetően érzékeny, allergiára hajlamos bőrűeknek ajánlott, a Deynique Cosmetics Sensitiv termékcsaládjába tartozó hidratáló krém. Társaihoz hasonlóan rengeteg természetes hatóanyagot tartalmaz, mint például a földimogyoró olaj, aloe vera. Magas olajtartalma miatt alapvetően normál, nem zsírosodó bőrre ajánlják, de időszakos bőrszárazság esetén is kiválóan alkalmazható, hiszen az aloe verának köszönhetően stabilizálja a bőr vízháztartását.

Beauty Cream - Szepseges borapolasElső találkozásom a Beauty Cream-el

Miután megérkezett otthonomba a krém, egyből izgatottan nyitottam ki. Már megszokhattam, hogy a Deynique termékek minden darabja professzionális és luxus kozmetikum, mely a külsejükön is meglátszik. Nincs ez másképp a Beauty Cream esetében is. csinos üvegtégelyben kapható, 50ml-es kiszerelésben. Ahogy kinyitottam, megéreztem az enyhe, de édeskés illatát is. Az állaga kicsit testesebb, mint amihez szokva voltam, hiszen egyébként a Bio Cell Cream-et használom, ami vizesebb állagú. Úgy döntöttem, este fogom először az arcomra kenni, hogy lássam, reggelre milyen lesz a bőröm. Tehát arctisztítás után felvittem egy kis mennyiséget és meglepő módon nagyon hamar fel is szívta a bőröm. Mikor reggel felkeltem, nem éreztem olajosnak az arcom! Így nappalra is ezt használtam. Nagyon jól viselte vele bőröm a napközben tapasztalt külső behatásokat, szelet, hideget, fűtést is!

Beauty Cream - Szepseges borapolasEgyütt vészeltük át az őszt és a telet!

Végül úgy döntöttem, hogy felváltva fogom használni a Beauty Cream-et és a Bio Cell Cream-et, hogy ne terheljem meg a bőröm, de mégis bírja a téli gyűrődést. Úgy láttam, be is vált a dolog. Esténként felkentem a Beauty Cream-et és reggelre érezhetően puha lett mindig a bőröm, így nem kellett attól félnem, hogy nap közben kiszáradna. Ajánlottam ezt a módszert a barátnőmnek is, mert neki is hasonlóan kombinált a bőrtípusa. Most viszont, hogy visszatért a meleg, én is visszaállok a régi kerékvágásba, mert már nincs szüksége ennyi növényi olajra a bőrömnek. Normál, vagy száraz arcbőrrel rendelkezőknek viszont egész évre nagyon tudom ajánlani, mert szuper kis kozmetikum!

Beauty Cream - Szepseges borapolas

Legyél gyönyörű a Beauty Cream-el

Ne keress tovább!

Normál, vízhiányos bőrrel rendelkezel, vagy időszakosan kiszáradó, érzékeny bőröd van? Tegyél egy próbát a Beauty Cream-el és élvezd az egészséges bőr érzetét! A növényi olajoknak köszönhetően feltölti bőrödet a számára szükséges nedvességgel, így egészséges és egyenletes tónusúvá válik, elmúlik az esetleges bőrpír, hámlás és egyéb bőrproblémák. Mikromolekuláris hatóanyagai a bőr mélyébe hatolva segítik a sejtek termelődését és ezzel egy időben megújulásukat azért, hogy üde és egészséges lehessen arcod.

Beauty Cream

Beauty Cream

Rendeld meg webshopunkban a Beauty Creamet!

Ha még nem találtad meg a számodra megfelelő hidratáló krémet és fontos számodra, hogy  természetes és organikus hatóanyagtartalmú kozmetikumokat használj, próbáld ki a Beauty Creamet, mely Melinek is sokat segített bőre hidratáltan tartásában! Ismerd meg termékünket és rendeld meg egyszerűen webshopunkból!

Szerző: Marján Melinda