Bio Face Lifting kezelés tű nélküli mezoterápiával

Kezdőoldal Kezelések Bio Face Lifting kezelés tű nélküli mezoterápiával

Bio Face Lifting kezelés

tű nélküli mezoterápiával

Próbáld ki expressz feszesítő kezelésünket! A Deynique Cosmetics egész világon egyedülálló innovációja a Bio Face Lifting maszk, mely kizárólag Deynique Skin Laborjainkban elérhető. Ez a különleges maszk száradás közben nagy nyomást fejt ki a bőrre és az alatta található nyirok erekre, ezzel gyorsítva a nyirokáramlást, beindítva a méregtelenítési folyamatokat.

Szervezetünk a nyirokrendszeren keresztül szállítja a méreganyagokat, ezért is tapasztalhatod, hogy betegség esetén a nyirokcsomók megduzzadnak. Ha gyorsítjuk a nyirok áramlást, azzal a szervezet természetes méregtelenítési folyamatait is gyorsítjuk.

A legtöbb bőrhiba a salakanyagok felhalmozódásából adódik, ilyenkor a bőr funkciói nem működnek megfelelően, kialakulnak a nem kívánatos pattanások, mitesszerek, lazul a kötőszövet, a hám szárazságának köszönhetően pedig kialakulnak a mimikai ráncok.

A Bio Face maszk különlegessége, hogy a kozmetikai kezelés során oly annyira beindítja a jótékony folyamatokat, hogy vendégünk bőre még egy hét után is intenzív méregtelenítést végez! Ennek köszönhetően, megfelelő otthoni ápolás mellett, egy hét alatt teljesen kicserélődik a bőrkép, csökkennek a bőrhibák, a bőr napról-napra egyre szebb és élettel telibb lesz.

A Deynique Bio Face Lifting maszk másik látványos hatása az azonnali kötőszövet feszesítés. A mély ráncok kialakulásának elsődleges oka a kötőszövetben csökkenő kollagén mennyisége. Ennek hatására az egész arc megereszkedik, tapintása petyhüdtté válik, vendégünk akár 10 évvel idősebbnek látszódhat a koránál!

Bio-face-lifting-01A Bio Face maszk extra mennyiségű kollagén tartalmának és a kollagén képződését elősegítő enzimeknek köszönhetően úgy emeli meg az arcvonásokat, mintha manuálisan kifeszítettük volna. Vendégünk ezt a Lifting hatást még hosszú ideig érzi a kezelés után.

A tű nélküli mezoterápiáról

Az orvos-kozmetológia területén a tű nélküli mezoterápia igazi nagy áttörést jelentett. Hatékonyságát mi sem tükrözi jobban, minthogy napjainkra orvosok és kozmetikusok ezrei alkalmazzák az eljárást a világ minden pontján. Deynique Skin Labprunkban mezoterápiás hatóanyagaink orvosi tisztaságú steril és koncentrált anyagok, melyek képesek a bőr mélyebb rétegeibe közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez eljutni és ott jótékony hatásukat kifejteni. A Bio Face maszknak köszönhetőn a bőr felszívó képessége  a 100 szorosára nő, így bármely más eljárásnál hatékonyabban tudunk extra mennyiségű hatóanyagot a bőrbe juttatni!

A kezelés során a bőrön apró csapokat nyitunk, melyeken keresztül közvetlenül a sejtek legmélyére jutnak a hatóanyagok. Ellentétben a tűs mezoterápiával, itt már hegképződéstől egyáltalán nem kell tartani, fényérzékenységet nem tapasztalunk és fájdalomérzet sem jelentkezik, vendégünk azonnal a kezelés után visszatérhet megszokott napi rutinjához. Mezoterápiás kezelést kizárólag szakember végezhet! Kozmetikusaink a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelően járnak el minden kezelés során, anyagaink és eszközeink mind sterilek, a kezelést orvosi gumikesztyűben végezzük a fertőzések elkerülése érdekében.

Figyelmeztetés! A Bio Face Lifting kezelés után otthon feltétlenül javasolt a kiegészítő kozmetikai termékek használata, hiszen a méregtelenítő hatásnak köszönhetően bőröd teljesen kitisztul, a hatóanyagok felszívódó képessége ez által a 100 szorosára nő! Képzeld csak el…Egy egyszerű reggeli arcápolás során annyi hatóanyagot leszel képes a bőrödben juttatni, mint  a legdrágább kozmetikai kezelések alatt! Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy a használt kozmetikumaid mikromolekuláris felépítésűek legyenek! Kozmetikus szakembereink bőrtípusodtól függően összeállítják neked az otthoni  ápoló csomagodat, mellyel néhány hét alatt csodákat érhetsz el!

biofacemezo-korinna
Bio Face Lifting kezelés mezoterápiával 60 perc

Lépések:

  1. Letisztítás – peelingezés – tonizálás bőrtípusnak megfelelő Deynique termékekkel
  2. Bio face maszk felhelyezése
  3. Tű nélküli mezoterápia 4 ml válaszható hatóanyagú ampullával
  4. Befejezés – bőrtípusnak megfelelő 24 órás krémmel

A kezeléshez szükséges termékválaszték kizárólag kozmetikusok számára

Tekintsd meg kozmetikusok számára összeállított kezelési csomag-ajánlatunkat! Minden Deynique kezelést végezhetsz Sensitive és Synergie termékekkel is, ezért kiemeltük azokat a lépéseket, ahol kétféle lehetőség közül is választhatsz. A termékek szakmai áráért, kérlek, jelentkezz be!

Minden kabin kiszerelésű termék megvásárolható lakossági kiszerelésben is!

A kezeléshez szükséges letisztító termékek a Synergie termékcsaládból.

A kezeléshez szükséges letisztító termékek a Sensitive termékcsaládból.

A kezelés legfontosabb fázisában, a nyirokkeringés irányában speciális mozdulatokkal felhelyezzük a Deynique Bio Face Lifting Powder-t.

Táplálásként a bőrtípusnak megfelelő Deynique orvosi tisztaságú ampullát tű nélküli mezoterápia segítségével juttatjuk be. Az ampullák mellé vivőanyagként a 100% Aloe Vera tartalmú Skin Gel-t ajánljuk. A tápláló termékek közül szabadon választhatsz!

Válassz a kezelést lezáró 24 órás termékeink közül!

Próbáld ki kezelésünket, vedd fel Deynique kozmetikusoddal a kapcsolatot, illetve, ha kozmetikusként érdeklődsz termékeink, és kezeléseink iránt, ebben az esetben vedd fel közvetlenül velünk a kapcsolatot!

Sensitive termékcsalád

Synergie termékcsalád

 

Kapcsolatfelvétel