Bukovics Dalma, kozmetikus véleménye a Deynique cosmetics-ről

Kezdőoldal Kozmetikus vélemények Bukovics Dalma, kozmetikus véleménye a Deynique cosmetics-ről

bukovics-dalma01Bukovics Dalma vagyok, 2011-ben Keszthelyen végeztem kozmetikusként, ahol maximális oktatásban részesültem, ezért köszönet Linhardt Ritának aki folyamatos segítségemre szolgált tanulmányi éveim alatt! Gyakorlati helyem Nagykanizsán töltöttem Horváth Olíviánál, aki remek oktatást biztosított számomra, hagyott érvényesülni, kibontakozni! Nagy hangsúlyt fektetek, hogy a vendég igényeit maximálisan ki tudjam elégíteni, ehhez viszont nélkülözhetetlen a folyamatos tanulás, és a minőségi anyagok használata. A német prémium minőségű Deynique tökéletes számomra is és vendégeim számára is.

Először is szeretnék hangsúlyt fektetni arra miért is fontosak a kozmetikai kezelések, termékek használata – bőrünk folyamatos harcnak van kitéve nap mint nap, például az időjárás viszontagságai (napfény, szél, klíma, száraz levegő, a városi levegő/szmog, helytelen táplálkozás és még sorolhatnánk), mely mind-mind hozzájárul a nem optimális bőrkép kialakulásához és akkor még nem is beszéltünk az öregedésről!
Bőrünk három fő rétegből épül fel : hámréteg (epidermis) , írha (cutis), bőralja(subcutis)
Kozmetikai szempontból nekünk a hám lesz a legfontosabb, ez a réteg még további öt alsó rétegből épül fel. A legalsó réteg a bazális réteg, folyamatosan megújul, itt megy végbe a sejtosztódás. Alulról felfelé haladva egyre laposabb sejteket találunk, víztartalmuk folyamatosan csökken és a legvégén a felszínen természetes formában leválik, ezt nevezzük hámlásnak. 25. életévünktől sejtjeink folyamatosan veszítenek nedvességtartalmukból, kollagén és elasztin mennyisége csökken, bőrünk rugalmatlanabb, lazább tónusú lesz. Fontos a megfelelő hatóanyag (vitamin, ásványi anyag stb…) pótlás, hogy bőrünket a legoptimálisabb formájára vissza tudjuk állítani és az öregedési folyamatokat minél tovább késleltetni tudjuk. Ehhez viszont elengedhetetlen a megfelelő minőségű termékek használata!

Deynique Cosmetics mottója: ,, Négy hét alatt új bőr? Lehetséges!”

A termékek hihetetlen nagy hatóanyag tartalommal rendelkeznek, ez az egymásra épülő szinergikus hatás biztosítja a hihetetlenül gyors és látványos eredményt. Az aloe vera növény hidegen préselt nedvét és értékes eszenciáit zárják a termékek magukba. A Deynique kozmetikai termékeknek hihetetlenül széles a termékpalettája, így minden bőrproblémára segítséget tud nyújtani! A legérzékenyebb bőrtől kezdve a zsíros aknés problémákig. A száraz, allergiás, hiperérzékeny bőrre kifejlesztette a sensitive termékcsaládot, melyet nagy biztonsággal alkalmazhat, mindenki aki extra érzékenységgel rendelkezik.

A termékek nagyfokú kíméletességének az alapja, hogy olyan gazdag hatóanyagokat tartalmaznak, melyek nyugtatják és életerővel töltik fel a száraz kipirult, irritált bőrt. Ezen hatóanyagok közé tartozik többek között az aloe, mely minden termék alap hatóanyaga. Erről az összetevőről tudni kell hogy nyugtató és gyulladáscsökkentő hatása mellett segíti a többi hatóanyag, vitamin beépülését a bőrbe és rendkívül nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik. Tartalmaznak még shea vajat, körömvirág, hyaluronsav stb. , ez mind-mind olyan összetevő ami nyugtatja, táplálja és visszaállítja a bőr természetes zsír és nedvességtartalmát.

kozmetikus velemenyeZsíros bőrnél , nagy hangsúlyt fektetek a mélytisztításra, ezért olyan tisztító termékeket választok, melyek mélytisztító hatással bírnak. Ezen termékek a pórusok mélyéig hatolnak és eltávolítják a szennyeződéseket és a felesleges faggyút (pl. Wash Cleanser). Ennél a bőrtípusnál nagyon szeretem még alkalmazni a cég ezüst kolloid oldatát, mely gyulladáscsökkentő, gátolja a mikroorganizmusok szaporodását, elősegíti a sebgyógyulást… azonnal tiszta ragyogó bőrt eredményez. Amikor egy vendég eljön hozzám átbeszéljük az adott problémát, megvizsgálom a bőrét, megbeszéljük milyen kezelést végezzünk, illetve egyénre szabva ajánlok termékeket. Szeretek első alkalommal bio face lifting kezeléssel indítani, vagy olyan kezelést javasolni, mely egyébként is tartalmazza ezt a rendkívül hatékony maszkot. Ez egy rászáradó maszk, melyet speciálisan a nyirokkeringéssel megegyező irányba helyezünk fel a nyak és arc bőrére, mely nyomást gyakorol a pórusokon keresztül a nyirokér hálózatra, ezáltal eltávolítja a ballasztanyagokat, méregteleníti a bőrt(Száradás közben húzó feszítő érzést tapasztalunk) és emellett az utána következő hatóanyagok felszívódása megtízszereződik. Kezelés után a bőr kisimul, üde lesz, mely még hosszú ideig tapasztalható a kezelő kabinból való távozás után is. A készítmények természetes , bőrbarát hatóanyagokat tartalmaznak melyek a legkorszerűbb eljárással készülnek azaz kis molekula formában állítják elő, ami nagyon fontos, hogy a bőr mélyebb rétegeiben ténylegesen fel tudjon szívódni és ne csak a felső elszarusodott sejteket hidratálja. Sajnos sok más kozmetikai terméknél csak az utóbbi hatást érhetjük el, ami maximum a bőr komfortérzetén javít. Azonban nem elég ha csak a kozmetika kezelések során használt termékek mikromolekulárisak. Kizárólag a szisztéma szerinti bőrápolás hozza meg a tartós sikert így, célszerű a lemosókból, peelingekből (radír), tonikokból kismolekulájút vásárolni otthoni használatra is, ez kiegészíti és meghosszabbítja a kozmetikai kabinban kapott kezelés hatását! Hiszen a kis és nagymolekulájú kozmetikumok kombinálása nem célszerű, sőt kifejezetten előnytelen. A tonik használatának fontosságára minden alkalommal felhívom a figyelmet, mert sajnos sokan eltekintenek mellette, pedig egy nagyon fontos szerepet tölt be az arcápolásban! Letisztítás során eltávolítjuk a bőrnek azt a védőrétegét (savköpeny), mely véd a külső behatásokkal, mikroorganizmusokkal szemben. A tonikkal állítjuk vissza a normális, enyhén savas pH-t, ami védelmet biztosít bőrünknek ezen tényezők ellen! …és itt szokott jönni a kérdés, hogy nem szárítja nagyon ki a bőrömet? Jogos kérdés mivel sok más termékcsalád csak alkohol tartalmú tonikkal rendelkezik, ami csak a zsíros szeborreás bőrökre jó megoldás, de a Deynique ezért fejlesztett ki két tonikot is, hogy mindkét problémára segítségül tudjon szolgálni!

Szeretettel várlak, hogy együtt megoldást találjunk és javítsunk bőröd állapotán! 🙂

Próbáld ki Te is Deynique kozmetikumokat, akár Dalma segítségével. Vagy, ha már rendelkezel saját Deynique kozmetikussal, vedd fel vele a kapcsolatot. 

Kozmetikusként pedig próbáld ki kezdőcsomagjainkat kedvező áron! 

Kezelések

Próbacsomagok