Deep Pore Cleanser Mélyre ható tisztítás!

Kezdőoldal Akik már próbálták Deep Pore Cleanser Mélyre ható tisztítás!

Deep pore cleanser- Mélyre ható tisztítás!

Bár már rég nem vagyok tini, a bőröm sajnos még mindig problémásnak mondható. A stressznek, külső behatásoknak és ételeknek köszönhetően még elő- előjönnek a bőrömön kis csúnyaságok. De azt is észrevettem, hogy bőröm igényei folyamatosan változnak, a krémek, melyek évekig jók voltak, már szárítják, vagy olajosítják a bőrömet, így több régóta használt kozmetikumomat is le kellett cserélnem, nem volt ez másképp az arctisztítómmal sem. A keresgélés pedig sosem egyszerű, szerencsére hamar megtaláltam legújabb kedvencemet, a Deep Pore Cleanser-t. Ha Te is keresed az igazit, érdekes lehet, mit tapasztaltam!

Gyengéd hámlasztás?

A Deep Pore Cleanser a Deynique Cosmetics márka 66 Days termékcsaládjának része, mely a kozmetikai hámlasztás otthoni kiegészítésére is alkalmas. Először nem voltam biztos abban, hogy jó lesz-e nekem ez a lemosó, mivel magát a kezelést nem vettem igénybe, de kozmetikusom megnyugtatott, hogy az otthoni termékek egész évben nyugodtan használhatóak anélkül, hogy hámlasztáson esnénk át. Így már egyből magabiztosabban vittem haza a terméket. A Deep Pore Cleanser egyébként aloe verával, mosó dióval és a fehér tölgy értékes hatóanyagaival tisztítja természetes módon a problémás és érzékeny bőrt, így biztonsággal használhatja mindenki.

Deep pore cleanser- Melyre hato tisztias!Első arctisztítás

A bőröm kombináltnak mondható. Néhol olajosodik, máshol kicsit szárad a nap folyamán, de az biztos, hogy arctisztítás után mindig rögtön hidratálnom kell, mert különben elkezd húzódni és kellemetlen érzete lesz. Már több Deynique terméket is vásároltam és használok is a mai napig, az arclemosó választás eddig valamiért kimaradt, de, most, hogy ezt is beszereztem, kíváncsian vittem haza. A termékcsalád többi tagjához illeszkedve a tisztító egy szép, ezüstös tégelyben van, pumpás adagolóval ellátva. Az illata édeskés, de nem erős. Használata pedig egyszerű. Először benedvesítettem az arcom, majd két pumpányi zselét felhabosítottam a kezemen és átmasszíroztam vele az arcom, majd lemostam. Kíváncsi voltam, milyen érzete lesz a bőrömnek tisztítás után, így teszteltem kicsit a terméket. Úgy gondoltam, nem teszek egyből hidratálót a bőrömre és megnézem, milyen érzete lesz így arcomnak. Eredetileg körülbelül 20 percet akartam várni a kis kísérletemmel, de végül két óra elteltével jutott eszembe, hogy nem is használtam arckrémet tisztítás után. Így az első próbán egyből át is ment a kozmetikum!

Deep pore cleanser- Melyre hato tisztias!Megtaláltam az igazit!

Már három hónapja használom minden reggel és este a Deep Pore Cleanser-t és úgy gondolom, ennyi idő bőven elég, hogy azt mondhassam, ismerem a terméket. Az elején kicsit féltem, hogy ki fogja szárítani az arcom, de hamar kiderült, hogy ettől nem kell félni, hiszen nagyon gyengéden végzi a dolgát. Persze ez nem jelenti azt, hogy a hatása ne lenne erőteljes! A bőröm láthatón szebb, egyenletesebb és egyre ritkábban jönnek elő problémák rajta. Úgy érzem, az olajos, száraz érzete is csökkent, valahogy kezdi egyensúlyba hozni a bőröm. Ezek után nyugodt szívvel ajánlom minden zsíros, kombinált és problémás bőrrel rendelkezőnek, aki még nem találta meg a megfelelő arclemosót. A Deep Pore Cleanser tényleg elvégzi a munkát!

Deep pore cleanser- Melyre hato tisztias!

Szerezd be Te is a Deep Pore Cleansert!

Találd meg te is az igazit!

Régóta küzdesz pőröd problémáival és szeretnéd végre elfelejteni azokat?

A Deep Pore Cleanser a természet segítségével tisztítja bőrödet minden reggel és este, anélkül, hogy kiszárítaná, vagy irritálná azt. Webshopunkból könnyedén megrendelheted az arctisztítót, ahol a Deynique Cosmetics további termékeit és termékcsaládjait is megtalálhatod!

Deep Pore Cleanser

Deep Pore Cleanser

A Deynique Cosmetics Deep Pore Cleanserét megtalálod webshopunkban is!

Ne keresgélj tovább a megannyi tisztító termék között, ha problémás bőrrel rendelkezel, a Deep Pore Cleanser biztosan az új legjobb barátod lesz az arcápolási rutinod során. Ha megtetszett Meli véleménye alapján a termékünk, webshopunkban is könnyedén megtalálhatod és megrendelheted.

Szerző: Marján Melinda