Deynique Bio Cell krém- A bőröm legjobb barátja

Kezdőoldal Akik már próbálták Deynique Bio Cell krém- A bőröm legjobb barátja

Deynique Bio Cell krém- A bőröm legjobb barátja

Sajnos tini korom óta problémás a bőröm és ez nagyon lassan javul. Emellett rendkívül érzékeny is, sok kozmetikum irritálja és allergiás pirosság alakul ki használatuk után. Ezért nagyon nehezen találok megfelelő arcápolási termékeket és kicsit félve is próbálom ki őket. Már régóta szemezgettem a Deynique termékekkel, rengeteget olvastam róluk, ezért elmentem Geiger Zsófi, Deynique kozmetikushoz, aki diagnosztizálta bőrömet és a Bio Cell krémet ajánlotta, ami kifejezetten zsírosodásra hajlamos és problémás bőrre ajánlott. Izgatottan vittem haza, hogy kipróbáljam és úgy döntöttem, megosztom veletek is tapasztalataimat a Deynique Bio Cell krém hatásairól.

Egy kis infó magáról a termékről 🙂

Természetesen, mielőtt belevágtam a tesztelésbe, igyekeztem mindent megtudni a Deynique Cosmetics márkáról és kozmetikusomat is kikérdeztem, hiszen nem vagyok túlságosan otthon az arcápolási termékek összetevőiben, azok hatásaiban. Mint megtudtam, a Deynique Cosmetics volt az első kozmetikai márka, ami a mikromolekuláris méretű hatóanyagokat kezdte alkalmazni, így ténylegesen bejutnak a bőr mélyére és segítik azt sejtszintenGeiger Zsófival is áttárgyaltam ezt, hiszen nem mindegy, hogy ha már tényleg ilyen mélyen kerül a bőrömbe, tudni szerettem volna, pontosan milyen anyagokat is tartalmaz. Zsófi megnyugtatott, hogy minden termék alapanyaga a bio aloe vera, ezen kívül 200 féle gyógynövényt és értékes hatóanyagokat tartalmaz, ez nincs másképpen a Bio Cell krém hatóanyagaival sem. Megnyugtatott, hogy kizárt az allergiás reakciók lehetősége, mert kizárólag prémium minőségű és biztonságostermészetes alapanyagokkal dolgoznak, aminek külön örültem, hiszen mindig félek, hogy kipirosodik a bőröm egy krémtől. Megtudtam azt is, hogy rendkívül koncentráltak a hatóanyagok és kis mennyiséget is elég használni belőlük, ez azóta be is bizonyosodott, hiszen már egy hónapja használom minden reggel és este, viszont alig hiányzik a tégelyből.

Első benyomások a Bio Cell krém használatakor

Már a dobozát is imádtam 😀 Tudom, furán hangzik, de nőként mindig figyelünk az ilyen apró részetekre, nem igaz? Mikor pedig kinyitottam a kis kincses ládikában megláttam az üvegtégelyt, amin látszott, hogy egy luxus terméket tartok a kezemben. Egyből ki is nyitottam és ki akartam próbálni. Az illata nagyon kellemes, gyümölcsös, de nem túl intenzív. Felkenve már nem is éreztem, ami számomra pozitív, mert nem szeretném, ha minden krémem illata összekeveredve venne körül egy nagyon illatos felhőként. A krém hihetetlenül lágy és könnyű állagú, szinte vizes tapintású, felkenve pedig azonnal beszívódott. Nagyon kíváncsi voltam, hogy fog kibírni egy egész napot és hogy viselkedik bőrömmel. Szerencsére tényleg nem irritálta, aminek nagyon örültem!

Kipróbáltam éjjel, nappal!

Úgy döntöttem, először este próbálom ki és megnézem, hogy viselkedik éjszaka. A bőröm megtisztítása után egy kis Bio Cell krém került fel az arcomra és már mentem is aludni. Mikor reggel felkeltem a bőröm puha és kellemes tapintású volt, nem éreztem irritációt sem. Ez után már bátran vetettem bele magam, hogy egész nap is kipróbáljam hatásait. A reggeli arctisztítás után is a Bio Cell krém azonnal beszívódott a bőrömbe és már kezdődhetett is a sminkelés. Tökéletesen megtapadt rajta a sminkem és egész nap szuperül tartott, így sminkalapnak is teljesen jó. Nem kezdett el még a nap folyamán sem fényleni a bőröm és az egész napos munka és rohanás után is frissnek éreztem az arcomat. Rögtön beleszerettem a termékbe és azóta is ezt használom! Már egy hónap telte el a Bio Cell krém megvásárlása óta és azóta is imádom. A bőröm kevésbé zsírosodik még a nyári melegben is, a bőrproblémáim pedig szépen lassan múlnak, kevesebb is jön elő! Mikor visszamentem kozmetikusomhoz, Zsófihoz ős is egyből látta a változást.

Végszóként csak annyit mondanék, ha neked is problémás, zsírosodásra hajlamos a bőröd, adj egy esélyt a Bio Cell krémnek, mert biztosan nem fogsz csalódni benne. Rengeteget segített az arcbőröm problémáinak megoldásában és mindenkinek csak ajánlani tudom. Azóta szemezgetek a Deynique Cosmetics többi termékével is, hiszen, valóban luxus és professzionális termékek, amik segítenek minden bőrprobléma megoldásában, koncentrált hatóanyagaiknak köszönhetően viszont nagyon gazdaságosak és sokáig kitartanak.

Ismerd meg a Deynique Cosmetics-et és ha megtetszett, akár a webshopban is meg tudod vásárolni a termékeiket!

Szerző: Marján Melinda

Forrás: http://szaboimre.hu/deynique-bio-cell-krem-a-borom-legjobb-baratja/