Deynique termékek szakmai szemmel

Kezdőoldal Kozmetikus vélemények Deynique termékek szakmai szemmel

Tapasztalt kozmetikusként bizonyára Téged is a tények érdekelnek leginkább, nem a marketing szöveg!

Ezúttal tehát a tényekre szorítkozva összefoglaltuk, miben is nyújtanak többet a Deynique Cosmetics termékei a kozmetikai piacon. Amennyiben szeretnéd termékeinket kipróbálni, várunk szeretettel bemutató termünkben és kiemelt referencia szalonjainkban, előzetes bejelentkezés alapján: REFERENCIA SZALONOK

Nanotechnológia

stemDeynique Cosmetics laboratóriumában Beverly Hills-ben az anyacég központjában évtizedek óta a mikromolekuláris hatóanyag koncentrátumok előállításán dolgoztak a kutatók. Ennek a 30 éves fejlesztésnek az eredménye a legújabb kozmetikai széria mely egyedülálló módon nano-kozmetikumokba zárja a legértékesebb hatóanyagokat, vivőanyagként pedig saját ültetvényeikről származó organikus Aloe Verát használnak fel!

Egy kozmetikum hatékonyságát számtalan tényező befolyásolhatja, és ezek közül nem az ár a legmeghatározóbb. Sajnálatos módon gyakran a legdrágább bőrápolási termékek tartalmaznak a legkevesebb vagy legrosszabb minőségű hatóanyagot. A drogériákban és gyógyszertárakban kapható krémekben nemcsak a hatóanyagok mennyisége kevesebb, hanem azok molekula mérete is jelentősen nagyobb, mint amit a bőr átengedni képes. Természetesen egy profi kozmetikus sosem dolgozna ilyen termékekkel, ám a professzionális felhasználásra készült kozmetikumok megválasztásánál is figyelembe kell vennünk az előállítás módját.

Alapvetően minden vitamin, ásványi anyag, zsír- és hidratáló összetevő molekula mérete nagy, akár óriásinak is nevezhetjük ahhoz képest, hogy a bőr csupán milyen apró hatóanyagszemcséket képes befogadni. Ezáltal a legtöbb kozmetikum – és ebbe sajnos beletartozik sok “professzionális” termékcsalád is – kizárólag a bőr felszínén képes hatni, a hámréteg legfelső, már félig-meddig elhalt sejtjeiben.

A hosszan tartó, látványos és valódi hatás érdekében a hatóanyagokat egészen a bőr legmélyére kell bejuttatnunk, akár gépi segítség nélkül is!  A Deynique Cosmetics németországi Skin Labor-jaiban a világon elsőként alkalmaztak nanotechnológiás eljárást az összetevők molekulaméretének minimalizálására!

Termékeink mindegyike nano méretben tartalmazza az értékes hatóanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, ám a segéd- és vivőanyagokat nem, így a bőr mélyére kizárólag azon anyagok jutnak be, melyek orvosi tisztaságuknak köszönhetően tökéletesen biztonságosak. A nanotechnológia korunk kozmetikai iparának egyik legfontosabb áttörése, mellyel eddig sosem látott hatékonysággal tudunk javítani a bőr funkcióin, és végre képesek vagyunk sejtszinten módosítani a biológiai folyamatokat anélkül, hogy veszélyeztetnénk a hámréteg egészségét.

.

Deynique szisztéma

A Deynique szisztémája egy egészen egyszerű elven alapszik, amit mégis sokan elfelejtenek!

Ha vendégünk bőre telítve van szennyeződésekkel és méreganyagokkal, hiába próbálunk állapotán vitaminok és ásványi anyagok bevitelével javítani, jelentős változást nem érhetünk el. A bőrápolás első és legfontosabb lépése a méregtelenítés!

A Deynique speciális méregtelenítő kozmetikumai tökéletesen előkészítik a bőrt a jótékony, gyógyító anyagok felvételére azáltal, hogy minden káros anyagtól megszabadítják a sejteket.

Referencia szalonjainkban minden kezelés egy bőrvizsgálattal kezdődik, majd felhelyezünk egy speciális, a nyirokkeringésre ható expressz méregtelenítő Biológiai Lifting maszkot, mely után 100*-ára nő a bőr hatóanyag felvevő képessége. Vendégeink számára otthonra is mélytisztító lemosókat ajánlunk először, hogy ezzel is fokozzuk a szalonkezelés hatását. Az egyedülálló méregtelenítő kúra után elvégzett bármely kezeléssel garantáltan látványosabb hatást érhetünk el, mint ezelőtt bármikor!

.

Hatóanyag koncentrátumok

Világelső Prémium medical kozmetikumok, melyek koncentrált formában tartalmaznak több mint 70-féle organikus összetevőt!

A Deynique Cosmetics minden egyes terméke nagy mennyiségben tartalmaz vitamin- és ásványi anyag komplexet, melyeket koncentrált formában, nanotechnológiás eljárással helyeznek el az organikus Aloe Verát tartalmazó krémalapokban. Ennek köszönhetően nem csak hihetetlenül hatékonyak a Deynique kozmetikumai, hanem a megszokottnál jóval több kezelésre elegendőek. Vendégeid pedig garantáltan hálásak lesznek, ha olyan krémet ajánlasz nekik otthoni használatra, ami hónapokig elég!

Rendkívül magas növényi hatóanyag bázis

Több mint 70-féle természetes összetevő, gyümölcs- és zöldség koncentrátum teszi termékeinket egyedülállóvá. A Deynique Cosmetics minden egyes terméke a hidegen préselt 100%-os Aloe Vera juice-ra épül, melybe mikromolekuláris méretben kerülnek a világ minden tájáról érkező értékes organikus összetevők.

Különleges hatóanyagaink között még olyan ritkaságok is szerepelnek, mint shiitake gomba, ginseng, sávrányos szeklice, eukaliptusz, ylang-ylang, kubeba olaj és a sarsaparilla gyökér, mely utóbbi még gyulladásos bőrbetegséges és pikkelysömör esetén is kiváló hatással bír.

Összes növényi hatóanyagunkat megtekintheted itt: HATÓANYAGOK

Vivőanyagként Aloe Vera

csm_produkt-stack1_98c9aa0b93A Deynique saját öko-ültetvényein, Kaliforniában termeszti a termékekhez felhasznált organikus Aloe Verát, melyet hidegen préselve tartósítás és hőkezelés nélkül használnak fel. Termékeinkben nem Aloe Vera kivonat található, hanem 100%-os Aloe juice! A kozmetikumok vivőanyaga, legfőbb hidratáló összetevője és a magas ásványianyag-tartalmat biztosító összetevője ez a különleges növény, mely már évezredek óta az egyik legtöbb jótékony hatással rendelkező alapanyagnak számít a bőrápolásban. Még más termékcsaládok általában semleges krémalapokat gyártanak, és ebbe helyezik a hatóanyagokat, mi már a gyártás első lépéseként organikus Aloét használunk!

Szinergikus hatás

A Deynique szisztéma szerinti kezelések és az otthoni ápoló kozmetikumok egymást szinergikusan erősítve, lépésről-lépésre fordítják vissza a bőr degenerációs folyamatait, és építik újra az egészséges szöveteket. Filozófiánk szerint a kozmetikusnak és vendégének együtt, közösen kell tennie a vendég bőréért, amibe beletartozik az otthoni ápoló kozmetikumok rendszeres használata is, amivel fokozhatóak a professzionális kozmetikai kezelések hatásai. A Deynique speciális és intenzív kezelései után mindenképpen szükséges a mikromolekuláris termékek otthoni alkalmazása is, hiszen kizárólag ezek képesek olyan mélyre jutni a bőrbe, hogy támogatni tudják a kozmetikusnál végzett kezelések hatását.

Termékeink hatóanyagaikat és hatásukat tekintve egymásra épülnek, egymást erősítik, kiegészítik, így válik egy egyszerű kozmetikai kezelés komplex bőrmegújító kúrává, vendégünk pedig elégedetté!

100-féleképpen kombinálható kezelések

A weboldalunkon feltüntetett kezelések száma csupán töredéke a lehetséges kombinációknak. Termékeink szabadon variálhatóak egymással termékcsaládtól függetlenül, így minden egyes vendég számára egyedi kezelési tervet állíthatsz össze. Ennek köszönhetően egy folyamatosan megújuló szolgáltatás palettát nyújthatsz szalonodban, nem kell évekig ugyanazokat a kezeléseket ismételgetned, hiszen ezt a vendégek is megunják!

Merj változtatni, találj ki valami újat minden hónapban!

Mezoterápiával is biztonságosan bevihető anyagok

A  modern kor elvárásainak megfelelve a Deynique termékei egytől-egyik orvosi tisztaságú, nanotechnológiával előállított hatóanyagokat tartalmaznak. Mivel kizárólag azok az összetevők kerülnek a kozmetikumokba nano méretben, melyek biztonsággal bevihetőek a bőr mélyebb rétegeibe, termékeink a mezoterápiás és egyéb mélyrétegi gépi kezelések elengedhetetlen kiegészítői! Tűs és tű nélküli mezoterápiás eljárásoknál fokozottan figyelnünk kell a bevitt anyagok minőségére, hiszen súlyos bőrgyulladásokat és fertőzéseket okozhatunk a nem steril kozmetikumok bőrmélyre juttatása közben. A Deynique termékeit azonban kockázatmentesen használhatjuk még a hámréteg védekező mechanizmusán áthatoló kezelések közben is!

Piacvezető ár

Magyarországon garantáltan piacvezető áron kínáljuk kozmetikusok számára prémium organic-medical kozmetikumainkat.Áraink nem bevezető árak, ha csatlakozol csapatunkhoz, nem kell félned a váratlan emelésektől!

Próba- és kezdőcsomagjainkat megtalálod az alábbi linken: PRÓBACSOMAGOK

Szeretnél biztosra menni? Ne kockáztass, tegyél egy próbát!

Jelentkezz be kiemelt referencia szalonjaink egyikébe bármelyik alap vagy speciális kezelésünkre. Saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy milyen hatékonyak a termékek és milyen egyedülállóak a kezelések. Szakemberként minden kozmetikai kezelésünket 50% kedvezménnyel veheted igénybe az első alkalommal. Szeretnél hozni magaddal valakit, hogy lásd, hogyan történik a kezelés, és másnak is legyen személyes tapasztalata a termékeinkről? Semmi akadálya! A veled érkező vendégünk számára 20% kedvezményt biztosítunk minden kezelésünk árából. Kérjük a bejelentkezésnél előre jelezzétek próbaalkalomra való jelentkezéseteket!

Tudj meg többet kozmetikusoknak szóló kezdőcsomagjainkról, és folyamatos továbbképzéseinkről! 

Kezeléseink

Kezdőcsomagok

Kapcsolatfelvétel