Érzékeny bőrre – Anti Couperose Cream

Kezdőoldal Blog Érzékeny bőrre – Anti Couperose Cream

Érzékeny bőrre – Anti Couperose Cream

Sokszor meggyűlik a bajod érzékeny, pirosodásra hajlamos bőröddel? Ha már mindent megpróbáltál, de nem segít semmi, akkor válassz hatékony megoldást! Növényi olajokban gazdag Anti Couperose Krémünk segít megkötni a bőr nedvességtartalmát, a méz extraktumok nyugtatják, a gyógynövények és vitaminok pedig enyhítik a bőrpírt. A krém rendszeres használatával a bőröd önállóbbá és erősebbé válik a mindennapi káros hatásokkal szemben.

Mi odafigyelünk bőrödre!

A Deynique Cosmetics már 30 éve segít a bőr hatékony helyreállításában, egy olyan professzionális kozmetikum márkája, mely elsőként alkalmazta a mikromolekuláris technológiát a kozmetikumok előállításában. Ezek a mikromolekuláris vitamin és ásványianyag koncentrátumok elektrokozmetikai gépek segítsége nélkül is képesek a bőr mélyebb rétegeibe eljutni oda ahol a tápanyag raktár van. Hatásuk így azonnal érezhető és szemmel látható, hatása pedig lényegesen hosszabb ideig tart más nagymolekulájú kozmetikummal szemben. A DEYNIQUE kozmetikai készítmények bőrbarát 24 órás hidratáló kozmetikumok, melyek természetes alapanyagokat tartalmaznak, melyeket a legkorszerűbb eljárással kismolekula formában állítanak elő. A termékek rendkívül magas hatóanyagtartalma, és az egymásra épülő szinergikus hatás biztosítja a hihetetlen gyors és látványos eredményt.

Mit kell tudni az Anti Couperose krémről?

– Rendszeres használata erősíti és feszesíti az arcbőrt.

– Aktiválja a keringést.

– Tannint, másnéven csersavat tartalmaz, ami frissíti és tonizálja a bőrt, illetve nagy szerepet játszik a véredények regenerálódásában.

– A benne lévő értékes növényi olajok megakadályozzák a nedvesség elvesztését.

– A benne található méz extraktum segíti a bőrsejtek megújulásátbársonyossá, élettel telivé varázsolja azt, emellett nagyszerű megoldás a bőrproblémákra, mivel nagy mennyiségű aminosavat és enzimet tartalmaz.

– Mélyebb felszívódás a mikromolekuláris technológiának köszönhetően.

–  Érzékeny, vízhiányos, kipirosodásra hajlamos bőrre érdemes használni.

Hogyan használd a terméket?

Fontos, hogy a megfelelő alkalmazás érdekében először tisztítsd meg arcbőrödet alaposan. Ez azért fontos, mert a termék jelentős mennyiségű olajat tartalmaz, ami vizes bőrön hatékony igazán. A tisztítás után érdemes Aloe Vera Skin Gelt felvinni a bőrre, amely értékes összetevőket, vitaminokat, enzimeket és ásványi anyagokat tartalmaz, amitől a bőr tündöklőbb, hidratáltabb és egészségesebb lesz.

Ezután érdemes felvinni az Anti Couperose krémet, majd érdemes egy keveset várni a tökéletes hatás érdekében. Ha úgy érzed, hogy felszívódott, akkor folytasd napi bőrápolási rutinodat. A legjobb eredmény érdekében alkalmazd naponta és ügyelj arra, hogy mindig magas SPF védelmű kozmetikumok mellett használd!

marc-photo-624x935

Beverly Hills híres bőrgyógyásza, Dr. Jennifer Ahdout véleménye a Deynique termékekről:

“Working as dermatologist, I only use products, that perfectly meet the modern professional requirements. The Deynique products can be used safely after and before any treatment, because it does not contain irritating, allergenic toxins. I recommend the Anti Couperose cream for dry skin, because this product is doing wonder with the skin.”

“Bőrgyógyászként kizárólag olyan termékekkel dolgozom, melyek tökéletesen megfelelnek a mai modern szakmai elvárásoknak. A Deynique termékei biztonságosan alkalmazhatóak bármely kezelés után és előtt, hiszen nem tartalmaznak irritáló, allergizáló méreganyagokat. Az Anti Couperose krémet nagyon ajánlom a száraz bőrre, mert ez a termék igazán csodálatossá tudja varázsolni azt.” 

A termék kiszerelése: 

Anti Couperose Cream 50 ml

Ára: 13 500 Ft

Anti Couperose Creamünk már pár kattintással a tied lehet: 

guarantee

Garantáljuk, hogy imádni fogod termékeinket! 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk, hiszen összes kozmetikumunk teljesen biztonságos és hatóanyagaik dermatológiailag tesztelt. Ha ezeket a termékeket használod, biztos lehetsz benne, hogy igazi, professzionális kozmetikumokat választottál!