Eye Firming Cream – Gyengéd fiatalítás

Kezdőoldal Akik már próbálták Eye Firming Cream – Gyengéd fiatalítás

Eye Firming Cream – Gyengéd Fiatalítás

Valljuk be, 27 évesen már igencsak ideje figyelni a ráncokra, hiszen az egykor még aranyos vonalak, amik megjelentek a szemeim körül nevetéskor, egyre inkább megmutatják magukat, mosolyognom sem kell hozzá. Bár azt mutatják, hogy vidám vagyok, én mégis szeretném, ha kevésbé látszódnának, ezért úgy döntöttem, felveszem velük a harcot kipróbálom az Eye Firming Cream-et. Ha már Te is úgy érzed, szükséged van hasonló segítségre, olvass tovább és ismerd meg, mit tapasztaltam!

Gyengéd és koncentrált!

Az Eye Firming Cream a Deynique Cosmetisc Sensitiv termékcsaládjának tagja, így kifejezetten érzékeny, allergiára hajlamos bőrre készült, így bárki nyugalommal használhatja. Ez mindig fontos számomra, mert az én bőröm is sokszor kiszárad, vagy irritált lesz, ha nem megfelelő kozmetikumot használok. Szerencsére, már jól ismerem a Deynique termékeket és még sosem volt problémám velük! Az Eye Firming Cream, a többihez hasonlóan mikromolekuláris méretben tartalmazza a hatóanyagait, melyek többek között a hyaluron sav, koffein, sheavaj, ázsiai gázló, alga, zöld tea és a vicces nevű szemvidítófű. Ezek a természetes összetevők mind azért dolgoznak, hogy a szemeim környéke fiatalos és sima maradhasson.Eye Firming Cream - Gyenged Fiatalitas

Próbáljuk ki!

Miután rengeteg jót hallottam róla, alig vártam, hogy én is kipróbálhassam. A lakossági kiszerelés 15 ml, így egy kis tégelyben található a termék. A többi Deynique kozmetikumhoz hasonlóan szépen kivitelezett külső és professzionális krém volt a kezemben. Illata nem igazán van a terméknek, ami szerintem jó, hiszen a szem környékén alkalmazandó, ott pedig az a jó, ha semmi nincs, ami kicsit is irritálhatná, mint például az illatanyagok. Reggel és este is alkalmazandó, én először ezt is este próbáltam ki, a biztonság kedvéért, így arctisztítás után egy pici mennyiséget eloszlattam középső ujjbegyeimen, majd gyengéden szemeim köré paskoltam. Hamar fel is szívódott, ez után jöhetett az arcom hidratálása és már mehettem is aludni. Reggel kipihent szemekkel ébredtem! Úgy láttam, halványabbak voltak a szemeim körül a sötét foltok, mert sajnos előfordul, hogy megjelennek az alváshiány miatt, de ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül. Így kíváncsian építettem be a reggeli bőrápolási rutinomba is. A sminkemmel sem volt probléma, könnyen felment, nem lett ragacsos és nem mászott el nap közben az Eye Firming Cream miatt, hiszen szuperül beszívódott.

Eye Firming Cream - Gyenged FiatalitasPici tégely, de hatásos!

Februárban kezdtem el használni az Eye Firming Cream-et és a 15 ml-es tégely egészen májusig kitartott, ami nagyon meglepett, hiszen nem gondoltam, hogy 4 hónapnyi krém lenne benne! Azt gondolom, ennyi idő elteltével azt is kijelenthetem, hogy megismertem a terméket és láthattam a hatásait, amit ennyi idő alatt el tud érni. De mik is ezek, hiszen mind erre vagyunk kíváncsiak. Először azt vettem észre, hogy a szemeim alatti karikák egyre halványabbak lettek, még akkor is, mikor alig aludtam. Már ennek az eredménynek örültem, hiszen ki ne szeretne üde szemeket minden nap?Körülbelül 1 hónap után pedig azt is észrevettem, hogy kicsit elkezdtek halványulni a szemeim körüli kis szarkalábak, ami egyre csak jobb lett, ahogy használtam a terméket.

Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki már betöltötte a 25. életévét, hiszen érdemes időben elkezdeni a bőr fiatalon tartását és az Eye Firming Cream igazán nagy segítség ebben. A természetes összetevőknek köszönhetően az érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják és nem kell irritációtól tartaniuk! Nekem Bevált!

Eye Firming Cream - Gyenged Fiatalitas

Legyen fiatalos tekinteted!

Felejtsd el a szem körüli ráncokat!

Az Eye Firming Cream magas koncentrátumú hyaluron savat, sheavajat rozmaringot és szőlőmag olajat is tartalmaz, melyek mind azért találhatóak meg benne, hogy gyengéden, de hatásosan töltsék fel szemed érzékeny bőrét és ezzel együtt a már meglévő és kialakulóban lévő szarkalábakat is. Már akár 25 éves kortól elkezdhető az alkalmazása, hiszen folyamatosan tölti fel értékes hatóanyagaival a bőrödet, melyek hosszútávon fejtik ki hatásaikat. Kezdd időben a szemeid ápolását!

Eye Firming Cream

Eye Firming Cream

Vásárold meg egyszerűen Webshopunkból!

Meli véleménye alapján Te is szívesen kipróbálnád a Deynique Cosmetics egyik alapdarabját, az Eye Firming Cream-et? Ne várj tovább a szemeid ápolásával és fiatalon tartásával, kényeztesd bőröd természetes hatóanyagokkal és maradj fiatalos! Webshopunkban könnyedén megtalálhatod és megvásárolhatod a többi bőrápolási termékünkkel együtt!

Szerző: Marján Melinda