Geiger Zsófia, kozmetikus véleménye a Deynique cosmetics-ről

Kezdőoldal Kozmetikus vélemények Geiger Zsófia, kozmetikus véleménye a Deynique cosmetics-ről

Geiger-ZsófiaGeiger Zsófia vagyok, kozmetikus, sminkes. Szakmai gyakorlatomat Sipos Zita sminkmester mellett tölthettem el. Öt éve dolgozom kozmetikus, sminkesként. Rengeteg tapasztalattal várok minden kedves régi és új vendéget!

A kozmetikus szakma manapság nagyon népszerű, ugyanakkor felelősségteljes és a kezeléseken bőven túlmutató munka. Egy jó kozmetikus nem csak a vendég arcát vagy testét, hanem lelkét is ápolja. A kozmetikus bizalmi szerepe egy nőgyógyász, fogász vagy épp pszichológus szerepéhez is mérhető.

Egészséges, látványos, szép bőrt szeretnél?

A Deynique aloe vera tartalmú kozmetikumokkal akár pár hét alatt, hihetetlen gyors és látványos változást érhetsz el. A bőrápolás tulajdonképpen egészség megelőzés, mivel a bőr legnagyobb szervünknek tekinthető. Még nem mondtam el azt, hogy mennyire fontos a jó megjelenés biztosítása érdekében a napi bőrápolás. A Deynique termékek biztosítják és megtartják a természetes szépséget és messze kiemelkednek az összes jelenlegi kozmetikumból. Ezért szokatlanul intenzív hatásuk sok felhasználónak meglepetést okoz.  Minden vendégnek személyre szabott bőrápolást biztosítok.

Miért pont a Deynique?

A Deynique termékek normál hőmérsékleten történő kivonással készültek. Így a Deynique Aloe Vera termékek feldolgozás után is megőrizték fontos hatóanyagaikat: természetes vitaminok, aminósavak, ásványok és enzimek.  A több, mint hetven féle természetes alapanyagnak és a mikromolekuláris eljárásnak köszönhetően biztosított a termékek hatékonysága.

A szalonban végzett kozmetikai Aloe Vera kezelések pl. Bio Face Lifting, csak akkor hatékonyak, ha azokat kiegészítjük az Aloe Vera termékekkel végzett otthoni, mindennapos szisztéma szerinti napi ápolásokkal.

Mint tudjuk nagyon fontos a regenerálás: a bőr, mint minden más emberi szerv a naponta elhalt sejteket újakkal pótolja. Az Aloe Vera termékek állandó használata a napi ápolásnál elősegíti a sejtcserét. Az epidermisz regenerálási ideje általában 14-18 (24 nap). Amikor a napi ápolásnál áttérünk az Aloe Vera termékekre, akkor elkezdődik a bőr regenerálási fázisa.

cache_11975101Az Aloe Vera készítmények legfontosabb jellemzői:

  • természetes hatóanyagok
  • ápoló és aktivizáló hatás
  • gyulladásgátló hatás
  • gombaölő hatás
  • bőrfeszesítő hatás
  • vérkeringést serkentő
  • természetes nedvesség cirkulációt biztosít
  • szabályozza a ph értéket
  • ideális UV-védelem

Tehát a Deynique termékek védik a bőrt a napfény hatásától, a bőr saját védelmét aktiválják és megakadályozzák a láthatóan erős pigmentképződést, valamint a szaruréteg túlzott vastagodását. Javasolni szoktam vendégeimnek, hogy napozás, illetve szolárium előtt Aloe Vera gélt alkalmazzon.

Az aloe vera esszenciális mikro tápanyagot tartalmaz!

Az aloe vera növényben található apró kis esszenciális mikro tápanyagok beépülnek a bőr sejtjeibe, így tápanyaggal látják el azokat, amelyek hozzájárulnak a bőr megújulásához. Az aloe vera elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat.

Laboratóriumi körülmények között kutatók több kísérletet is végeztek , amelyek kimutatták, hogy az aloe vera gél képes számos baktériumot elpusztítani, illetve gátolja azok fejlődését és növekedését. Az egyik ilyen kísérletben a Staphylococcus baktériumot vizsgálták, amely a bőr és sebfertőzésért felelős.

Próbáld ki Te is Deynique kozmetikumokat, akár Zsófi segítségével. Vagy, ha már rendelkezel saját Deynique kozmetikussal, vedd fel vele a kapcsolatot. 

Kozmetikusként pedig próbáld ki kezdőcsomagjainkat kedvező áron! 

Kezelések

Próbacsomagok