Gold termékcsalád

Kezdőoldal Gold termékcsalád

goldddd

Gold termékcsalád

A Deynique Gold termékeket kifejezetten az érzékeny, idősödő bőrtípusra fejlesztettük ki. Ez az egyetlen termékcsalád, mely nagy koncentrációban, igazi aranyat tartalmaz! A 24 karátos arany valódi luxus elixír a ráncok és a bőrszárazság ellen. Otthoni használatukkal és a speciális Gold Moire szalonkezeléssel látványosan halványodnak a mély ráncok is, az arc kontúrosabb, feszesebb lesz.

     Az arany hatásai:

  • Gyorsítja a mikrokeringést a bőrben
  • Anti-bakteriális és irritációt csökkentő
  • Revitalizálja a fáradt bőrt
  • Támogatja a bőr saját védekező rendszerét
  • Tisztít, finommá és puhává varázsolja a bőrt
  • Feszesíti a bőrt, feltölti a mély ráncokat is

Igen aktív, erős hatású, valódi 24 karátos arany lapocskák találhatóak a termékekben, ami látható és tapintható. Az arany erősíti a bőr vérellátását. Mikromolekuláris felépítése miatt az elhalt sejtek gyorsabban kijutnak a bőrfelületre, a bőr azonnal feszesebb lesz. Az arany mind kívülről, mind belülről tisztítja a bőrt. A bőr belsejében a mikrofinom aranypor a lerakódásokat és az agresszív molekulákat gyorsan apróra csiszolja, így a ballasztanyag gyorsabban kiürülhet. A Gold Moire termékek allantoint tartalmaznak, ami a vérellátást fokozza. Az aranyport aloe hydro zselébe dolgozták be, mely nem tartalmaz zsírt. A felhordás során a bőrt kellemes hűsítő hatás éri, feszessé, simává válik.

Az arany önmaga 300-szorosát képes megkötni nedvesség formájában, és a Deynique nanotechnológiás eljárásának köszönhetően a mikrofinom arany szemcsék egészen a bőr mélyére juttatják ezt a nedvességet. A 24 karátos arany laposkák fénytörő hatásának köszönhetően az arc ragyogóan fénylővé válik, az apró ráncok pedig láthatatlanok lesznek.

A termékcsalád hatóanyagai

aloe, orvosi zsálya, római kamilla, panthenol, arany, orvosi zsálya, kamilla, orvosi zsálya, allantoin, tarlórépa, avokádó, mandula, erdei mályva, uborka, fekete bodza, hegyi árnika, orvosi körömvirág, fekete nadálytő


gold.

A termékcsalád tagjai: