Kozmetikus marketing képzés

Kezdőoldal Ajánlatok kozmetikusok számára Kozmetikus marketing képzés
Kozmetikus marketing képzés

Kozmetikus marketing képzés

Kozmetikusként szeretnéd bővíteni meglévő vendégkörödet? Szeretnéd kozmetikádban a legújabb és legmodernebb kozmetikai kezeléseket nyújtani Vendégeid számára? Minden szakember arra törekszik, hogy sikeres legyen a saját területén, ennek az eléréséhez azonban nélkülözhetetlen, hogy lépést tudjunk tartani a korszerű technológiákkal. Napjainkban már egy jó szakember nélkülözhetetlen segítsége az online marketing, amely alkalmazásával megszűnnek az eddigi korlátok! Ismerd meg professzionális kezeléseinket, kozmetikus marketing képzés keretein belül tanulj nálunk online marketinget, önmenedzselést! Karrier programunkkal Mi segítünk, hogy hogyan legyen több vendéged!

Csapatunk mindenben segít!

 • Segítünk elsajátítani a szisztéma szerinti bőrápolás elvét és annak szakszerű végzését.
 • Segítünk különböző szituációkkal a vendégek számára nyújtott sikeres tanácsadási fortélyok elsajátítását.
 • Segítünk felmérni kozmetikád adottságai alapján, hogy milyen speciális kezelések bevezetése hozhat a leggyorsabb megtérülést.
 • Segítünk abban hogyan építsd fel vállalkozásod a mai legújabb brand-ek alapján.
 • Segítünk , hogy reklámozd céged, és hogyan használd ki az online marketing ingyenes lehetőségeit.
 • Segítünk kozmetikád arculat tervezésében is.
 • Segítünk hogyan építsd fel a szakmai karrieredet.

Miért fontos a szakmai képzést professzionális beauty marketing oktatással összekötni?

Napjainkban akkor válik valakiből elismert és profi szakember, ha a szakmai tudása mellett a beauty marketing területén is jártas, hiszen a kettő szorosan összekapcsolódik. Hiába folytat valaki nagyon jó, kreatív marketinget, ha közben a szakmai tudása nem teljes, illetve fordítva is igaz, hiába nagyon jó szakember valaki, ha nem ismeri azokat a marketing fogásokat, amelyek segítségével növelheti vendégeinek számát és termék eladását.

Képzéseinken részt vevő kozmetikusaink általában a következő problémákat tapasztalják:

 • Nincs elég új vendégem
 • A meglévő vendégeim nem járnak rendszeresen
 • Kiszámíthatatlan az anyagi bevételem, bizonyos időszakokban nagyon megcsappan a vendégszám
 • Félek beruházni egy új termékcsaládra és kezelésre, félek hogy nem tudom eladni a drágább kezeléseket
 • Nem lesz elegendő a pénzem a hirdetésekre és reklámokra, nem ismerek ingyenes hirdetési lehetőségeket
 • Nyitott vagyok az újdonságokra de nincs időm sem pénzem a fizetős továbbképzésekre és zavar ha mindenáron rám szeretnének tukmálni egy új termékcsaládot
 • Úgy érzem nem erősségem a termékeladás és sosem leszek profi marketer
 • Nem ismerem a szakmai social media, web és blog felülteteket nem tudom hogyan lehetne ezeket a lehető leggyorsabban felfuttatni

Jelentkezz marketing kozmetikus képzésünkre, és bővítsd szakmai tudásodat! 

Figyelmedbe ajánljuk képzéseinket, ha:

Szeretnéd az social media segítségével népszerűsíteni szalonodat

► Érdekel az online marketing

► Szeretnéd növelni az anyageladási forgalmadat

► Szívesen létrehoznád és kezelnéd szakmai oldalaidat

► Bővítenéd kínálatodat professzionális kezelésekkel és termékekkel

► Érdekel, hogyan tudod népszerűsíteni önmagadat

Szeretnéd kiépíteni és növelni a vendégkörödet

Kozmetikus marketing – lépd át a határaidat!

A Deynique Cosmetics nemcsak egy prémium, német kozmetikai termékcsaládot kínál kozmetikusai számára, hanem online marketing támogatást, állandó fejlődési lehetőséget, továbbképzéseket is biztosít. A mai felgyorsult internet központú világban online jelenlét nélkül szinte lehetetlen vállalkozást építeni, vendégkört kialakítani, esetleg a meglévő vendégkört bővíteni vagy akár új termékeket, szolgáltatásokat kínálni. Marketing továbbképzéseinken szakembereink tippeket, ötleteket adnak ahhoz, hogyan boldogulj az online világban, hogyan hirdesd vállalkozásodat a Facebook-on vagy a Google-ban.  A saját vállalkozásod promótálása általad lesz hiteles, szívből jövő és színvonalas. Amit a szalonodban képviselsz: barátságos légkör, minőségi szolgáltatás, igényes munkák, meg kell, hogy jelenjenek az általad kezelt Facebook oldal hirdetéseiben, posztjaiban, a kommunikációban. Segítséget nyújtunk abban, hogyan építsd fel a social media kommunikációdat, milyen képekkel, bejegyzésekkel, témákkal varázsolhatod egyedivé vállalkozásod oldalát, arculatát. Ötleteket adunk ahhoz, mikor, hogyan és mit kommunikálj követőid felé, képanyagokat, marketing anyagokat biztosítunk kozmetikusainknak, hogy a leghatékonyabban jusson el az általad kínált szolgáltatás a jövendőbeli vendégeidhez. Miért érdemes csatlakozni? Szerintünk a siker kulcsa a közös munkában rejlik. A Deynique Cosmetics kozmetikus csapata folyamatosan bővül, ezért indítjuk el legújabb projektünket, az egyedi kozmetikus marketing képzést. A tanfolyam alatt megismerkedhetsz csapatunkkal, termékeinkkel és speciális kezeléseinkkel, válaszokat kaphatsz felmerülő kérdéseidre. Sőt próbacsomagjainkat is kipróbálhatod, hogy biztosra menj!

Marketing tanfolyam kozmetikai kezelés oktatással egybekötve

Kiknek ajánljuk komplex oktatásunkat?

Azoknak a kozmetikusoknak, akik szeretnének új, professzionális kozmetikai kezeléseket bevezetni

Akik számára fontos, hogy prémium minőségű termékekkel dolgozzanak

Akik szeretnék az online marketing és social media ismeretének elsajátításával bővíteni meglévő ügyfélkörét.

1.nap

 Egyéni kozmetikus oktatás kiemelt referencia szalonjainkba, ahol kozmetikusaink bemutatják a választott kezelés minden lépését, valamint a kezelés során használt termékeket. Ilyenkor a kozmetikus arcán, modellje arcán vagy az általunk biztosított modell arcbőrén mutatja be kozmetikusunk a választott kezelést.

✦ Az oktatás alatt szó esik a termékekről és a kezelések specialitásáról is.

2.nap

A nap folyamán budapesti oktató központunkban kiscsoportos, marketing oktatásunkon a résztvevők egy intenzív tréninget kapnak.

Az oktatás tematikája:

Social mediaFacebook, Instagram, Google alapismeretek

ÖnmenedzselésMarketing alapismeretek, amelyek elsajátításával növelheted szakmai népszerűségedet

Brand menedzselés – Marketing alapismeretek, amelyek elsajátításával növelheted  a szalonodban történő anyag és termékeladást

Képzésünk időpontja: Elméleti marketing oktatásunk 2017. november 7. és november 21. kerül megrendezésre. A szalonban történő oktatás a marketing tréninget megelőző 1 héten belül történik, előre egyeztetett időpontban.
Egyéni, kiscsoportos oktatásokat is vállalunk szépségszalonok számára egyedi árajánlattal.

Képzésünk ára: 30.000 Ft, amely magába foglalja a kezelés teljes költségét és az elméleti oktatást.  

Teljes körű kozmetikus marketing képzés

Kiknek ajánljuk marketing oktatásunkat?

Minden szakember számára nagyszerű lehetőség két napos teljes körű marketing oktatásunk, ahol elsajátíthatják:

1.nap 

✦ Arculat tervezés

✦ Saját szakmai oldalak felépítése

✦ Social média felületek kezelése

✦ Termék és szolgáltatás promótáció

✦ Sikeres kampányok megtervezése és megvalósítása

2.nap

✦ Weboldal üzemeltetés

✦ Blogírás és a blogok tematikus felépítés

✦ Offline marketing lehetőségek

✦ Brand menedzselés

✦ Önmenedzselés és karrier építés

Komplex képzésünk időpontja: 2017. november 17. és 2017. november 18.
Egyéni, kiscsoportos oktatásokat is vállalunk szépségszalonok számára egyedi árajánlattal.

 Komplex képzésünk ára: 50.000 Ft, amely magába foglalja a teljes elméleti oktatást valamint az igény szerinti, helyszínen történő személyes tanácsadást.

 

Ajánlatunk szépségszalonok számára

Egyedi igényekhez igazítva vállaljuk teljes szépségszalonok számára is oktatásunk megszervezését! Amennyiben szeretnéd szépségszalonod marketing tevékenységét felélénkíteni, szívesen megismernétek munkatársaiddal az online marketing világát, szeretnéd növelni a szalon forgalmát, esetleg megismernél egy forradalmian új kozmetikai kezelést, jelentkezzetek a a lap alján található form kitöltésével, ahol a megjegyzés rovatba a “szépségszalon ajánlat” jelige szerepeljen! Ezt követően felvesszük Veletek a kapcsolatot, és az egyedi igényekhez mérten alakítjuk ki árajánlatunkat.  Képzésünket szépségszalonok számára interaktívan szervezzük meg, teret adva a saját ötletek kialakítására és elméleti megvalósítására, így képzéseink remek lehetőségek egy csapatépítés megszervezésére is!

Oktató központjaink

Szabó Imre Hair & Beauty PEST

www.szaboimre.hu
Belgrád rkp. 26.
1056 Budapest

+3670 6352235
pest@szaboimre.hu

Szabó Imre Hair & Beauty BUDA

www.szaboimre.hu
Krisztina körút 45.
1013 Budapest

+3670 6352235
buda@szaboimre.hu

Bácsalmási Mariann

Bácsalmási Mariann vagyok a Budapest Beauty and Marketing Academy alapítója. 2006-ban fejeztem be marketing gyakornoki tanulmányaimat és ezután azonnal mélyvízként a beauty márkák világába kerültem. Évekig luxus márkákat képviselhettem, mely által olyan széleskörű tapasztalatot szereztem, hogy 2011-ben elindíthattam saját marketing ügynökségem és iskolámat. Ügynökségünk által képviselt brandek számára készítek stratégia terveket és marketing oktatási programunk vezetőjeként a főbb tantárgyak előadásait is én tartom. Számomra minden egyes új brand és gyakornok egy újabb kihívás, mely a további tanulásra és fejlődésre ösztönöz.

A marketing oktatáson és tanácsadáson kívül profi rendezvényszervező és beauty oktatás szervező irodaként is működünk. Olyan márkákat képviselünk a hazai és nemzetközi piacon, melyek számára a komplett marketing szolgáltatáson kívül az értékesítési és üzemeltetési feladatokat is irodánk látja el.  Az elmúlt hat évben több száz beauty és marketing szakember tanult iskolánkban, akik közül sokan piacvezető cégeknél helyezkedtek el vagy saját vállalkozást alapítottak. Büszkeséggel tölt el, hogy olyan tehetséges és jól képzett szakemberek dolgoznak és tanítanak csapatomban, akik a szakma jeles képviselői és valódi eredményeket tudnak felmutatni. Különleges elismerés számunkra, hogy idén nemzetközi oktatók is csatlakoztak csapatunkhoz, illetve a 2017/18-as tanévben nemzetközi továbbképzéseket is szervezünk mind a beauty, mind a marketing szakemberek számára.

Hírességek, akik kezeléseinket ajánlják

Mahó Andrea

Mahó Andrea élete folyamatos pörgés, épp ezért nagyon fontos számára, hogy megfelelő kezelésekkel szépítse arcbőrét. A mindennapos hatások miatt nagyon fontos Andrea számára, hogy arcápolása során naturális, természetes összetevőjű termékeket használjon, ezzel is kímélve arcbőrét a mesterséges anyagoktól, így  termékeink kíméletesek az arcbőréhez,  mégis kíméletlen a legapróbb ráncaihoz is. Kezeléseinkre rendszeresen visszajáró vendégünk.

Kocsis Korinna

Kocsis Korinna is a Deynique Cosmetics termékei esküszik, ha arcbőrének fiatalon tartásáról van szó. Korinna már a 20-as évei közepén elkezdett arcbőrének megfelelő ápolásáról gondoskodni, hiszen tudja, hogy már ilyenkor kialakulnak az első szemkörnyéki és mimikai ráncok.  Deynique Cosmetics kezelések a termékekkel kiegészítve felér egy botox kezeléssel, ez mellett teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, így Korinna arcbőre megőrizheti ragyogását!

Vásáry André

Vásáry André nagyon sok figyelmet szentel arcbőre állapotára, hiszen tudja, hogy az igényes külső alapja a megjelenés. André azért szereti ezt a kezelésünket, mert a botox kezelésekkel ellentétben ez teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, mégis kisimul és megújul tőle az arcbőr. Minden férfitársának előszeretettel ajánlja a Deynique Cosmetics termékeit.

Mádai Vivien

Mádai Vivien akkor ismerkedett meg a Deynique Cosmetics termékeivel és kezeléseivel, amikor kisfiával volt várandós. Azóta is rendszeresen visszajár referencia szalonunkba. Vivien hisz a természet erejében gyógyító erejében, épp ezért is szereti ennyire organikus termékeinket. A Deynique Cosmetics termékeivel Ő is megelőzi a ráncok és bőrproblémák kialakulását!

Legyél kozmetikus bloggerünk

Érdekel kozmetikusként az írás? Szívesen megosztanád vendégeiddel, vagy szakmabeli társaiddal tippjeidet, élményeidet, véleményedet?  Ha érzel magadban kreativitást, szeretnéd szakmai portfóliódat bővíteni,  esetleg népszerűsíteni saját szalonodat és szívesen foglalkoznál beauty blogok írásával, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info@deyniquecosmetics.hu e-mail címen és legyél beauty blogger csapatunk tagja!

Tudj meg többet a programról: http://szaboimre.hu/blogger-program/

Felkeltette kozmetikus marketing képzésünk az érdeklődésedet? Szívesen részt vennél professzionális interaktív képzéseinken? Építsd a jövődet és a karrieredet velünk! Jelentkezz  a form kitöltésével és szakembereink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot!

 

Felkeltette kozmetikus marketing képzésünk az érdeklődésedet? Szívesen részt vennél professzionális interaktív képzéseinken? Építsd a jövődet és a karrieredet velünk! Jelentkezz  a form kitöltésével és szakembereink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot!