Mádai Vivien – Hogyan csinálja?

Kezdőoldal Blog Mádai Vivien – Hogyan csinálja?

Mádai Vivien – Hogyan csinálja?

Klasszikus értelemben a női szerep az anyát, a feleséget és a háziasszonyt jelenti. Azonban a mai társadalomban ez a női modell a lehetőségek szerint bővült, elfogadott lett és ezzel a legtöbb nő a mindennapok során él is. Kijelenthetjük tehát, hogy a régi idők mintájára kiléptünk a férfiak árnyékából és mi nők megtaláltuk önmagunkat és helyünket. Hiszen ma már a legtöbb nő nem elégszik meg csupán a feleség és anya szerepével. Karriert építenek és ez mellett még a hobbijaiknak is szeretnének élni. Mádai Vivien, a népszerű televíziós műsorvezető is pont e nők közé tartozik, de vajon hogyan képes egyszerre minden női szerepben helyt állni? Ha te is kíváncsi vagy, hogyan csinálja, olvasd el a cikkünket!

Mádai Vivien és a magánélete

Mádai Viven 2010-ben robbant be a média világába. Ekkor kapta meg az első műsorvezetői szerepét az egyik legnagyobb kereskedelmi csatornán vetítő valóságshow délutáni beszélgetős műsorában. Ezután nem sokkal Vivien a műsorvezetői karrierjével felhagyott és inkább a háttérbe vonult, mint szerkesztő-riporter. 2013 nyarán találkozott először Mádai Vivien a mostani férjével, Dr. Szabó Zoltánnal. 6 hónap ismertség után szent este térden állva meg is kérte Vivien kezét, aki gondolkodás nélkül igent mondott. Majd 2014 szeptember 14-én a csinos műsorvezető életet adott első gyönyörű kisfiának, a kis Zénónak. Vivien állítása szerint boldogabb, mint valaha. A kapcsolatukat teljes mértékben az őszinteségre építik. Kiegyensúlyozott magánélete mellett két év kihagyás után Mádai Vivien visszatért a televízió képernyőjére, megfogadva, hogy a munka miatt nem fogja elhanyagolni a családot. Határozottan kijelenthetjük, hogy mióta Vivien visszatért, pályafutása folyamatosan ível felfelé. Ezzel igazi próbatétel elé állítva a családot, hiszen jelenleg három műsorban is felkérést kapott, ahol nem akármilyen megmérettetések elé került, mind ezt természetesen az anyai szerepe mellett. Elmondása szerint nagyon szeret anya lenni, és habár nem tartja magát karrieristának, nagyon szereti a munkáját és a vele járó pörgést.

Karrierépítés vagy főállású anya

Karrierépítés vagy főállású anya? Legtöbb anya számára ez egy igen nehéz kérdés! Mádai Vivien egy fiatal nő, egy szerető anya és feleség, ráadásul még a munkáját is imádja. Ilyenkor jogosan fogalmazódnak benne azok a kérdések, hogy vajon mikor jó anya valaki, ha feladja a karrierjét és főállású édesanyaként tölti be a női szerepét, vagy visszamehet dolgozni, de akkor vállalva azt, hogy lehet, kevesebb időt tud majd a családra fordítani, mint azt elvárnák tőle? És vajon hol van az a határ, vajon mi az a munkamennyiség, amitől még nem szenved hiányt sem a gyermekük és sem a házasságuk? Nehéz és jogos kérdések, nem véletlenül van állandó napirendi ponton Vivien életében is, hogy mi legyen jövőjével. Ahogy minden nő, anya és feleség, úgy Mádai Vivien is azt vallja, hogy a család az első, de munkája miatt még is nagyon nehéz az egyensúly megtartása. A csinos műsorvezető imádja a pörgést, ez teszi őt boldoggá, viszont Mádai Vivien legfontosabb nézete, hogy: “A család az első, imádok édesanya lenni, de szeretném, ha az anyaság mellett, a munkára is tudnék időt szakítani.”

Szervezés kérdése az egész

A mai társadalomban egy nő egyre több szerepet tölt be. A családi teendők a munkahelyi elvárások összhangja csupán szervezés kérdése, mondja Mádai Vivien. Sokszor még éjszaka sincs megállás a kisfia, Zénó miatt, de mindezeket leszámítva szereti az őt körülvevő pörgést, ami talán a legfontosabb. Vivien elmondása szerint, a napi feladatlistának igyekszik mindig a végére érni. De, ahogy ez lenni szokott, a feladatok nem csökkenek, és egyszerűen soha nem lehet a végére érni. Mádai Vivien szerint a legjobb az lenne, ha egy nap 48 órából állna, hiszen talán akkor anyaként, feleségként és dolgozó nőként is gond nélkül helyt tudna állni a mindennapokban. leszögezhetjük tehát, hogy nem könnyű feladat és talán nem is lehet teljes mértékben mindenhol maximálisan helyt állni egyes egyedül. De ha ott van mögöttünk egy gondoskodó, megértő és támogató férj, közösen együtt bármire képesek lehetünk.

Egy elfoglalt nő is lehet ragyogóan szép

Mádai Vivien is a sok elfoglaltsága mellett, igyekszik mindig a legjobb formáját hozni nap mint nap. Ehhez pedig az ő választása a Bio Face Lifting expressz feszesítő kezelésünkre esett. De mitől olyan szuper ez a kezelés? A legtöbb ember küzd a bőrhibákkal, melyek a salakanyag felhalmozódása miatt fordulnak elő. Ilyenkor nagyon könnyen alakulnak ki a pattanások, miteszerek, a kötőszövetek lazulnak és végül megjelennek a mimikai ráncok. Azonban kezelés során az arcra felkent maszk felgyorsítja a nyirok áramlást, ezzel beindítva a méregtelenítési folyamatot, eltüntetve a bőrproblémákat. A kezelés további nagyon jó tulajdonsága, hogy a vendégünk bőre egy héttel a kezelés után is intenzív méregtelenítést végez. Végeredményül pedig a bőrön eltűnnek a bőrhibák, és bőr napról napra újra szebb és egészségesebb lesz.

Mádai Vivien mondta rólunk: A szalonban rendkívül ügyes és kreatív szakemberek dolgoznak. Imádom, hogy minden alkalommal megszépülve, megújulva és felfrissülve térhetek vissza mindennapi teendőimhez!

Egy nőnek, anyaként, feleségként, dolgozó nőként, nehéz kiszakadni a mindennapi mókuskerékből. Azonban néha nekik is jár egy kis pihenés, kikapcsolódás, ahol fel tudnak töltődni. Mádai Vivien is tudja ennek fontosságát, éppen ezért választja ő is a Bio Face Lifting kezelésünketIlyenkor szépségét a szakképzett kozmetikusaink hozzáértő kezeire bízza. Gyere el te is hozzánk és töltődj fel nálunk, hogy újra fitten és energikusan tudd kezeid irányítása alá venni a mindennapi teendőket!

 

Kapcsolatfelvétel