Mágneses Anti-tox kezelés

Kezdőoldal Kezelések Mágneses Anti-tox kezelés

Kozmetikai mélytisztító kezelés nyomkodás nélkül!

Próbáld ki a Deynqiue Cosmetics forradalmi újdonságát, a mágneses Anti-tox kezelést!

Manapság egyre többen keresnek olyan kezeléseket, melyek gyorsak és hatékonyak, amellett, hogy kevesebb fájdalommal is járnak, illetve nem okoznak hegesedést. Pontosan ilyen a Deynique Cosmetics Mágneses Anti-Tox kezelése. Mely mélyen tisztítja a bőrt és segít megelőzni a szennyeződések felgyülemlését. Méregtelenítő és anti-bakteriális hatása mellett segíti a sebgyógyulást, gyorsítja a bőr anyagcsere folyamatait, így az új, egészséges sejtek keletkezését.

Ezzel a forradalmi újdonsággal úgy tisztítható a bőr, hogy közben a vendég nem szenved a fájdalmas nyomkodástól. Vas-oxid tartalmú maszkunk a mágnes erejével vonzza magához a bőr mélyén található szennyeződéseket és húzza azokat ki onnan, nem hagyva mást, mint tiszta és egészséges arcbőrt. Feltölti ásványi anyagokkal és vitaminokkal a mágnes hatásainak köszönhetően.

Nagyban elősegíti a problémás, gyulladt, aknés, rosaceás, vagy sebhorreás bőr javulását, tisztító kezelés mellett kiválóan alkalmazható kúraszerűen. A bőr folyamatos javulását elősegítve idővel elhagyhatóak a fájdalmas tisztító kezelések is. Kiemelkedő eredményeket nyújt a ránctalanítás terén is. A kezelés lifting hatású és segít, hogy a bőr több vitamint és ásványi anyagot fogadhasson be, mint más kezeléseknél.

dermatology

Hiszünk a természet erejében és az állatok tiszteletében!

Fontos számodra, hogy olyan anyagok kerüljenek fel bőrödbe és ezzel együtt szervezetedbe is, melyek természetesek és nincsenek káros mellékhatásaik, nem okoznak irritációt? Minden termékünk bőrgyógyászatilag tesztelt és organikus hatóanyagokkal dolgozunk, mert hiszünk a természet erejében és megóvásában! Így az allergiás reakciók esélye 0%! A Deynique Cosmetics saját bio ültetvényén termesztett aloe verát használ minden termékhez és minden összetevőt bevizsgált és biztonságos partnerektől vásárol. Hiszünk a természet védelmében, ezért nem alkalmazunk állatkísérleteket egyetlen kozmetikum, vagy technológia fejlesztése során sem!

vegan_6

Az Explicit Turnover Gél hatásai:

Turnover gel

Az arany egy valódi kozmetikai csoda! Egy olyan luxus alapanyag, mely nem csupán arra való, hogy a termékeket gyönyörűvé varázsolja. Az arany egy értékes, igen aktív hatóanyag, mely elősegíti a bőr méregtelenítő folyamatait, energizálja a sejteket, a ráncokat pedig egészen mélyről tölti fel.

A Deynique Gold gélben található (látható) 24 karátos arany lapocskák a sejtek közötti térbe bejutva mint egy kis takarító csapat, elkezdik kisöpörni a felesleges salakanyagokat, a sejtekből szinte kiszívják a mérgeket és a felhalmozódott szennyeződéseket. Az arany aktiválja a vérerek mikro-cirkulációját, ezáltal frissít és hozzájárul a megfelelő mennyiségű oxigén felvételéhez.

Extra magas ásványi anyag és Aloe Vera tartamának köszönhetően, a gél nem csak a bőr anyagcsere folyamatait gyorsítja fel, hanem egy időben el is kezdi azt egészen mélyen feltölteni. A kezelés során az arany gélt ultrahang segítségével visszük be.

Az arany gél után következik a kezelés legkülönlegesebb lépése, a vas-oxidot tartalmazó agyag maszk felhelyezése.

Az Explicit Mud Mask hatásai:

 • Az agyagot általában hígítva használjuk. Akár belsőleg alkalmazzuk, akár külsőleg, az agyag ozmotikus mechanizmust idéz elő (ioncsere-képesség). Elvonja mindazt, ami kedvezőtlen, mérgező, egészségtelen a szervezet számára, cserébe átadja az ásványi agyagokat (táplál, feszesít), az éltető energiát tartalmazó elemeket a sejteknek. Méregtelenít kívül, belül.
 • Az agyag rendelkezik egy úgynevezett természetes intelligenciával, mert antiszeptikus hatása csak és kizárólag a káros anyagokra hat. Egyedül ott fejti ki hatását, ahol szükséges, így megkíméli azokat a regeneráló elemeket, amelyek hozzájárulnak a teljes gyógyuláshoz.
 • Képes energiát tárolni, amely a testbe jutva segíti a gyógyulási folyamatokat, revitalizál, ezért nagyon jó kiegészítő terápiaként hosszas antibiotikum terápián átesett, immungyenge személyeknél, vagy bármely lábadozási szakaszban.
 • Lúgosító hatása miatt gombás bőrelváltozások kezelésében is sikeres.
 • Az agyag mikromolekuláris szerkezetének köszönhetően képes szinte bármit megszűrni, semlegesíteni, jól használható mindenféle ártalmas anyag felszívására, megszűrésére: folyadékok, kellemetlen szagok, gázok, genny, káros és mérgező anyagok.
 • A gyógyító agyag steril, vagyis baktériumcsíráktól teljesen mentes. Ezenkívül mutat némi radioaktivitást (0,3-1,25 Mache egység), amely elégséges a baktériumok ellen és ahhoz, hogy élénkítő hatást gyakorolhasson, ugyanakkor emberre és állatra veszélytelen.
 • Semlegesítő és baktériumölő tulajdonságának köszönhetően kiváló sebgyógyító (égésre is), valamint jó gyulladáscsökkentő.
 • Bármilyen bőrproblémára érdemes kipróbálni, javítja az anyagcserét, fertőtlenít, szabályozza a faggyúmirigyeket, pórusösszehúzó, élénkíti a vérkeringést.

Az agyagmaszkban található vas-oxidnak köszönhetően egy mágnes segítségével szinte kiszippantjuk a bőrből a szennyeződéseket. A mágneses mező eleve jó hatással van a bőrre, hiszen szinte mindent “megmozgat” benne, és még inkább gyorsítja a bőr anyagcsere folyamatokat.

Ennek a speciális mágneses eljárásnak a segítségével nyomkodás nélkül is végezhetünk mélytiszítást.

Nagyon fontos hogy vendégeink 100% -osan elégedettek legyenek mind a kozmetikai kezelések eredményével, mind az otthoni használatra szánt kozmetikumokkal. Ezt a hatást kizárólag prémium minőségű kezelésekkel és termékekkel lehet elérni, mint amilyeneket mi is használunk.

Garantáljuk, hogy imádni fogod termékeinket! 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk, hiszen mindkét kozmetikumunk teljesen biztonságos és hatóanyagaik dermatológiailag teszteltek. Ha ezeket használod, biztos lehetsz benne, hogy igazi, professzionális kozmetikumokat választottál!

Ismerd meg termékeinket és rendeld meg őket webshopunkban:

Anti – Tox Termékek

A kezelés lépései:

1. Letisztítás mélytisztító lemosó emulzióval–  Nem csak a bőr felszínén található szennyeződéseket távolítja el, hanem a pórusok megnyitásával segít az azokban felhalmozódott faggyú távozásában is.

2. Tonizálás – Ásványi anyag és vitamin komplexet tartalmazó speciális tonikkal, ami helyreállítja a pH-t, emellett segít a kosz és az arclemosó utolsó maradványainak eltávolításában emellett vitaminnal tölti fel a bőrt.

3. Peelingezés növényi enzimeket és gyógyító Béta Glukánt tartalmazó gél-mixel – Speciális összetételének köszönhetően nem csak a bőr felszínén található szennyeződéseket és elhalt hámréteget távolítja el, hanem a pórusok megnyitásával segít az azokban felhalmozódott faggyú távozásában is.

4. Tonizálás – Ásványi anyag és vitamin komplexet tartalmazó speciális tonikkal, ami helyreállítja a pH-t, emellett segít a kosz és az arclemosó utolsó maradványainak eltávolításában emellett vitaminnal tölti fel a bőrt.

5. Ultrahang Gold géllel – elősegíti a bőr méregtelenítő folyamatait, energizálja a sejteket, a ráncokat pedig egészen mélyről tölti fel.

6. Agyagmaszk felhelyezése, hatóidő után mágnessel való eltávolítása – Ez a maszk megtisztítja bőrödet a legapróbb szennyeződésektől és baktériumoktól is. Az agyag rendelkezik egy úgynevezett természetes intelligenciával, mert antiszeptikus hatása csak és kizárólag a káros anyagokra hat.  Lúgosító, sebgyógyító és antibakteriális hatású.

7. Táplálás bőrtípusnak megfelelő pakolással vagy maszkkal – Az elhalt bőrlemezkék megpuhulnak, és a pakolás/maszk segítségével eltávolítható a fölösleges zsír. Az arcbőr sokkal finomabb és tisztább lesz. A  maszk alatt javul a vérkeringés, felfrissül a bőr.

8. Befejezés – bőrtípusnak megfelelő Deynique 24 órás krémmel, ami feltölti a bőr nedvességraktárait, nem hagy zsíros filmréteget használat után. Gyorsítja a természetes tápanyag újrahasznosítást, erősíti a bőr funkcióit, revitalizál. Egész napra kellemes komfortérzetet biztosít.

Miért a Deynique?

Több, mint 30 éve az Amerikai Egyesült Államok, Németország, Ausztria, és Svájc legnépszerűbb professzionális kozmetikum márkája, mely elsőként alkalmazta a mikromolekuláris technológiát a kozmetikumok előállításában. A három évtized kísérleti, és fejlesztési időszaka alatt olyan speciális kezeléseket, és elektrokozmetikai gépeket talált fel, melyeket a többi kozmetikai cég óriási lépéshátránnyal tud követni a piacon.

Több, mint 5000 kozmetikus dolgozik világszerte a Deynique Cosmetics termékivel.  Folyamatos továbbképzések, és szemináriumok biztosítják a vezető kozmetikusok továbbképzését Ausztriában, Hollandiában, Svájcban, Pekingben, Dubaiban és Magyarországon. A Deynique Cosmetics egy egyedülálló, szisztémára épülő, több mint  60-féle kozmetikai kezelést biztosító innovatív márka.

 • A DEYNIQUE kozmetikai készítmények bőrbarát 24 órás hidratáló kozmetikumok, melyek természetes alapanyagokat tartalmaznak, melyeket a legkorszerűbb eljárással kismolekula formában állítanak elő.
 • A termékek rendkívül magas hatóanyagtartalma, és az egymásra épülő szinergikus hatás biztosítja a hihetetlen gyors és látványos eredményt.
 • A Deynique Cosmetics az első mikromolekuláris vitamin és ásványianyag koncentrátum mely a lehető legtöbb hatóanyagot juttatja bőröd mélyére ahová a nagymolekulájú kozmetikumok sosem érnek el!
 • Az aloe vera növény hidegen préselt nedvét, és értékes eszenciáit zárják magukba.
 • Az alma- őssejt és tengeri kivonatok mellett, 200 féle gyógynövényt, hyaluronsavat és vitaminbombát tartalmaznak.
 • A Deynique Cosmetics kezelései és termékei extra magas természetes hatóanyagokat tartalmaznak melyek az egyedülálló gyártástechnológia jóvoltából mikromolekuláris méretben jutnak a bőröd legmélyebb rétegeibe!

Hírességek, akik a Mágneses Anti-tox kezeléssel szépülnek:

Oktatás és továbbképzés kozmetikus szakemberek számára!

Számunkra az a legfontosabb, hogy úgy végezhesd el kezeléseinket és használd termékeinket, hogy azokat teljes mértékben ismered és magabiztosan használod. Ezért kozmetikusok számára folyamatosan továbbképzéseket tartunk. Próbáld ki saját bőrödön, vagy hozz magaddal modellt és figyeld meg, hogyan végzi a kezelést tapasztalt kozmetikusunk, aki minden felmerülő kérdésedre szívesen válaszol. Az oktatás időtartama 2 óra, így elegendő időt tudunk biztosítani számodra, hogy tényleg megismerj minden lépést és terméket. Emellett a kezelés árából 10.000 Ft kedvezményt is kaphatsz! Egyeztess velünk időpontot az oktatás elvégzése érdekében!

Az egyéni oktatás előnyei:

 • Kozmetikusunk kizárólag veled foglalkozik
 • A képzés időtartama 2 óra mely alatt felteheted minden kérdésedet
 • Kipróbálhatod saját bőrödön, vagy hozott modelleden megmutatja kozmetikusunk a kezelést. Kérés esetén biztosítunk modellt
 • Tapasztalt kozmetikusunk tartja az oktatást, aki minden felmerülő kérdésedre választ ad
 • Nincsenek felesleges kérdések más kozmetikus szakemberektől
 • Az általad megjelölt időponthoz próbálunk igazodni

kozmetikus_okt

Bukovics Dalma- Szabó Imre Szalonok Kozmetikusa véleménye a Mágneses Anti-Tox kezelésről

A német Deynique kozmetikai márka legújabb fejlesztései közé tartozik a Mágneses Anti-tox kezelésünk. Részemről nagyon örültem mikor megtudtam, hogy mi rejlik ennek a csodás kezelésnek a hatékonyságában, így örömmel ajánlottam vendégeim számára is. Az eredmény pedig magáért beszél! 100%-ban pozitív a visszajelzés, azt hiszem nem kell ennél több egy kozmetikus számára. A letisztítás után a kezelést egy mélyreható peelingel folytatjuk mely egy mechanikai és egy enzimes radírozásból áll, a bőr így teljesen készen áll az értékes hatóanyagok befogadására. Következő lépés a 24 karátos aranyszemcséket tartalmazó luxus Gold Gél ultrahanggal történő bevitele a bőr mélyebb rétegeibe! Az arany valóságos csoda a kozmetikában, hatékonysága sokrétű. Segíti eltávolítani a bőrben lerakódott salakanyagokat, aktiválja a mikrocirkulációt így a vérerek több oxigénhez jutnak, beindulnak a regenerációs folyamatok, a ráncok szinte kisimulnak! A ,,nagytakarítás” után az agyagmaszk következik,mely számos pozitív hatással bír! Ozmotikus tulajdonsággal rendelkezik, elvonja ami káros és helyette feltölt értékes ásványi anyagaival. Az agyagmaszk vasoxidot tartalmaz melyet egy mágnes segítségével távolítunk el a bőrről, így szinte kiszippantjuk a bőrből a szennyeződéseket, a könnyebben ürülő komedókat.

És végül kinek ajánlom és miért?
Ha problémás gyulladt, komedós, tisztátalan a bőröd, mert kiszippantja a felhalmozódott salakanyagokat és nyugtatja a bőrt.
Ha megjelentek az elő szarkalábak, mert mélyen feltölti és kisimítja a ráncokat.
Ha fakó, élettelen a bőröd, mert mélyen feltölti értékes ásványi anyagokkal, ellátja oxigénnel a sejteket.
Ha ekcémás vagy egyéb bőrelváltozásaid vannak, mert regenerál és a legérzékenyebb bőrökre is maximális segítséget nyújt.
És végül de nem utolsó sorban, ha többre vágysz már egy kicsit egy klasszikus kozmetikai kezelésnél

bukovics-dalma01

Szegődi Anita- Szabó Imre Szalonok vezető kozmetikusa véleménye a Mágneses Anti-Tox kezelésről

November óta alkalmazzuk a Deynique referencia szalonjainkban az új Anti-tox kezelést, amely híres az általános tisztító kezelés mentesítéséről. Nos, mi is az igazság? Ez a kezelés többről szól, mint a bőr megtisztítása. Tapasztalataim azt mutatják, hogy egyes esetekben valóban mellőzni tudjuk a mechanikai tisztítást, de nem minden esetben. A nehezen puhuló, zárt pórusú vendégeimen azt tapasztalom, hogy szükséges az utótisztítás, de sokkal kevesebb mennyiséget, kevesebb erőkifejtéssel tudom végezni. A kezelés végén, mikor a maszkot a mágnes segítségével lehúzom a problémás bőr nagyon szép egyöntetű, üde színű lesz. A nagyon makacs gyulladások is lehúzódnak, köszönhetően a Mud maszkban található ásványi anyagoknak, vas-oxidnak melyről tudjuk, hogy nagyon erős antiflogisztikus, antiszeptikus hatású.

Rosaceás bőr esetében is javulást látok, nyugtatja az ereket és erősíti az erek falát mert többszöri kezelés után látható a javulás. Mit tud még ez a kezelés? Mivel része egy turnover gél ultrahangal való bejuttatás, ami 24K aranyat, aloe verát, ricinusolajat, kövér porcsint (mely nagyon erős érfalerősítő) tartalmaz, ezek az anyagok nem csak hidratálják, de táplálják is a bőrt illetve a bőrvédő vitaminok segítik a normál sejtműködést, regenerálódást.  A bőr szabályosan elkezdi önmagát javítani. Ezért érezhető és szemmel látható, hogy a kezelések után a vendég bőre feszesebb és erősen hidratált, táplált lesz.

Úgy tudnám megfogalmazni a véleményemet erről a kezelésről, hogy minden az egyben. Tisztítunk, gyulladást csökkentünk, rosaceás bőrt kezelünk vele és ha szarkalábak, kisebb ráncok is vannak azokra is megoldást nyújt. Nagyon szeretem, mint megannyi Deynique kezelést és a vendégeim is tanúsíthatják. Mindig mosolygó arccal távoznak és a következő kezelésnél élménybeszámolót tartanak, hogy mindenki látja a javulást a bőrükön. Nagyon fontosnak tartjuk kolléganőimmel, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat és valóban igen hasonló véleményekről számolnak be. Tehát a statisztika is azt mutatja, hogy szuper jó kezelésről van szó, profin fejlesztette ki a Deynique.

Szívesen megismernéd a Mágneses Anti-tox technológiát? Vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg kezelésünket egy szakmai oktatás keretén belül. Jelentkezz bemutatónkra most!

 

Termékeink:

[products columns=”4″ orderby=”title” order=”” ids=”2670, 2671, 2667, 3242, 2673″]

A kezeléshez ajánlott további termékeink:

[products columns=”4″ orderby=”title” order=”” ids=”3242, 1092, 1783, 1780, 2658, 1775, 1768, 1767, 2660″]