Nappali és éjszakai ápoló termékek

Biocell cream, 50 ml

Exkluzív 24 óráig tartó nappali krém az igényes bőr számára. Puha, lágy és finom bőrről gondoskodik.

Collagen night cream, 50 ml

A bőrképet éjszaka finomító krém folyékony selyemmel. Finomítja a bőr struktúráját és fokozza a bőr nedvességtartalom tárolási képességét.

Hyaluron gel, 50 ml            

A hialuronsav nagy mennyiségben képes megkötni a vizet. Heti 3-4szeri használat folyamán a bőr nedvességmegtartó képességét elősegíti, így a bőr jobban regenerálódik.

Moisture cream, 50 ml                              

Intenzív hidratáló nappali krém normál és zsíros bőrre. Segít feltölteni a bőr saját nedvességtartalékait.

Moisture Lotion, 125 ml

Intenzív hidratáló érett, száraz bőrre. A bőr megmentője, különösen, ha stresszről van szó.

Special cream, 100 ml 

„Ha már semmi nem segít” Nappali és éjszakai krém védőfunkcióval érzékeny bőrre. Gyorsan csökkenti az irritációt és bőrpírt, gyerekek érzékeny bőrére is alkalmas. Különösen alkalmas rendkívül száraz éghajlaton, valamint száraz fűtési levegőjű környezetben.

Vitamin A+E cream, 50 ml

Gazdag bőrápoló olaj erős védőfunkcióval, amely színültig feltölti a bőr nedvességraktárait. Lassítja a bőr öregedési folyamatát.

C plus night cream, 50 ml       

Magas C-vitamin tartalmú éjszakai krém érett, zsírszegény bőrre. Nyugtató hatású, szabályozza a zsír-és nedvességszükségletet, magas védelmi funkcióval rendelkezik.

Vitamin E aktivátor, 30 ml  

Ez a gél különösen érzékeny, vörösödésre hajlamos bőrre alkalmas. E-vitamin hatóanyag-koncentrátum, ideális -különösen a légkondicionálás, a napfény, a meleg levegő és a nikotin okozta száraz és igénybe vett bőrre. Csökkenti a bőrpírt és az irritációt, puhaságot és finomságot kölcsönöz a bőrnek.

Silk gold cream, 50 ml                              

Száraz és érzékeny bőr esetén. Exkluzív nappali krém – energikus aranyrészecskék keverednek a folyékony selyem fehérjéivel. Lágyabbá válnak a ráncok, a pórusok szűkebbek, megerősödik a bőr szerkezete.