Refreshing Hawaii Mask Trópusi felfrissülés

Kezdőoldal Akik már próbálták Refreshing Hawaii Mask Trópusi felfrissülés

Refreshing Hawaii Mask- Trópusi felfrissülés

Imádom a különböző arcmaszkokat, legyenek azok mélytisztítók, nyugtatóak, vagy frissítőek. Már régóta beépítettem őket heti arcápolási rutinomba és úgy látom, bőröm meg is hálálja ezt. Nemrég észrevettem, hogy kicsit fakóbb és fáradtabb a bőröm az utóbbi időben, ezért úgy döntöttem, kipróbálom a Refreshing Hawaii Mask-ot és egy kis nyarat csempészek a szürke hétköznapokba. Úgy gondolom, sikerült is, ezért megosztom tapasztalataimat.

Mit is rejt magában a Refreshing Hawaii Mask?

A Deynique Cosmeticstől megszokottan Mikromolekuláris méretben tartalmazza a különböző természetes anyagokat és gyógynövényeket, mint például a hibiszkusz, noni gyümölcs, mangó és bio aloe vera. Ezek az összetevők mind a bőr és a vérkeringés élénkítését segítik elő, így az kevésbé lesz fakó és feltöltődik élettel. Pont erre van szükségem nekem is! Amellett, hogy frissít, természetesen nyugtat és mélyen táplál is. 20 perc pihenés alatt teljesen megújul a bőr.

Refreshing Hawaii Mask- Trpusi felfrissules

Az első próba

Miután kézbe kaptam a maszkot, már mentem is haza izgatottan, hogy kipróbálhassam. A kozmetikumot 60ml-es tubusban árusítják, kinézete letisztult. Maga a Refreshing Hawaii Mask könnyű állagú, finom illatú. Előzetesen megtisztított arcomra vittem fel, olyan volt, mintha arckrémet kennék magamra, csak természetesen vastagabb rétegben tettem meg. Kicsit bemasszíroztam a bőrömbe, majd 20 percre lepihentem és relaxáltam kicsit. Ez után langyos vízzel lemostam és máris érezhető volt a változás. Sokkal hidratáltabb volt a bőröm. Bár érzékeny a bőröm, nem éreztem semmiféle irritációt, csak puha bőrt!

Refreshing Hawaii Mask20 perc nyaralás minden héten

Megvásárlás óta minden hétvégén használom a maszkot, ez nagyjából két hónap. Nekem úgy tűnik, sokat segít! Sokkal hidratáltabb a bőröm, nem érzem, hogy feszülne, pedig a téli hideg nem kíméli az arcomat. Emellett pedig élettel telibb és üdébb is a bőrtónusom, aminek külön örülök, mert az utóbbi időben olyan fakónak tűntem. Én néha masszázskrémként is használom. Először megtisztítom a bőrömet, majd egy kis adag krémet pár percig masszírozok a bőrömbe, majd hagyom beszívódni. Szerintem az a frissítő maszk mindenkinek segíthet, hogy kicsit feltöltődjön a bőre és persze a 20 percnyi relaxáció is mindenkinek kijár télen és nyáron is!

Refreshing Hawaii Mask- Trpusi felfrissules

Te is úgy érzed, kijár már egy kis pihenés és felfrissülés bőrödnek? Ha megtetszett a Refreshing Hawaii Mask, könnyedén megvásárolhatod webshopunkból, ahol megtalálhatod a professzionális Deynique Cosmetics további termékeit is. Ismerd meg őket és legyen bőröd minden nap egészséges és gyönyörű.

Szerző: Marján Melinda