Sensitiv Face Cleanser- Gyengéd ápolás

Kezdőoldal Akik már próbálták Sensitiv Face Cleanser- Gyengéd ápolás

Sensitiv Face Cleanser- Gyengéd ápolás

Mindannyiunk fejébe verik, hogy a rendszeres reggeli és esti arctisztítás fontos és büszke vagyok rá, hogy ezt mindig be is tartom, akármennyire fáradt is legyek. De annyiféle arctisztító van a piacon, hogy nem egyszerű megtalálni az igazit, ami a bőrtípusomnak is megfelel és hatásos is. Az én bőröm például érzékeny és problémás is egyszerre, ezért olyanokra van szükégem, amik nem irritálják az arcom, mégis hatásosak. A nagy keresésben kipróbáltam a Sensitiv Face Cleanser-t is és most elárulom, mit tapasztaltam.

Mit is tudunk a termékről?

Nos, a Sensitiv Face Cleanser a Deynique Cosmetics, professzionális német márka Sensitiv családjának egyik oszlopos tagja. Kifejezetten érzékeny bőrre fejlesztették ki, így összetevői mind a bőr nyugtatására és kíméletes ápolására lettek kiválasztva és gondosan, mikormolekuláris méretben a termékbe gyűjtve. Mik ezek a természetes hozzávalók, amik ilyen jót tesznek a bőrrel? Többek között a menta, aloe vera és a hyaluron sav! Nekem jól hangzik, hiszen saját készítésű, otthoni praktikáimban is szívesen használom fel ezeket az alapanyagokat. Lássuk tehát, mire is képes!

sensitiv face cleanser

Kezdjük a tesztelést!

A Sensitiv Face Cleanser egy kecses kis tubusban kapható, 125 ml-es kiszerelésben. Tökéletesen illik a termékcsalád további tagjaihoz. Kibontva éreztem enyhe, de frissítő illatát, mikor pedig kezembe nyomtam egy keveset a termékből láttam, hogy géles állagú, zöldes színű az új arctisztítóm. Használata igen egyszerű, pontosan olyan, mint más, hasonló, géles arctisztító termékek. Először benedvesítettem a bőröm, majd egy kis mennyiséget az ujjaimra nyomtam, kicsit összedörzsöltem, de nem igazán habzott. Ez után pedig az arcomba masszíroztam rövid ideig, majd lemostam. Használatában tehát majdnem olyan, mint a többi ilyen típusú termék, VISZONT! Megszárítás után szuper sima és puha lett a bőröm! Nagyon tetszett az érzés, ezért kíváncsi lettem, milyen lesz a bőröm hosszú távon a tisztító használata mellett.

sensitiv face cleanser

Tényleg gyengéden tisztít!

Már egy hónapja használom a Sensitiv Face Cleanser-t és eddig nagyon tetszik, amit tapasztalok. Minden reggel és este használom a tisztítót és továbbra sem tapasztaltam irritációt! Azt viszont észrevettem, hogy sokkal egyenletesebb a bőröm színe és kevésbé problémás! Bár látni nem látom, hiszen a tégely fehér színű, de érzetre úgy gondolom, még van 2-3 hónapra elegendő krémem, szóval nem fogyasztom gyorsan az arctisztítót. Így tényleg beváltotta amit ígért és engem meggyőzött! A Deynique Sensitiv Face Cleanser-t nyugodt szívvel ajánlom minden érzékeny, vagy problémás bőrűnek, aki biztosra akar menni abban, hogy amit használ ténylegesen jót tesz bőrének!

Sensitiv face cleanser

Természetes szépségedért!

Az aloe verával, mentollal és hyaluron savval töltött arctisztítónk gyengéden, de mégis a pórusok mélyére hatolva tisztítja bőrödet és közben nyugtatja azt.

Legyél gyönyörű a természetes alapanyagokkal töltött Deynique Cosmetics Sensitiv Face Cleanser segítségével! Ne bízd a véletlenre és válassz professzionális és luxus minőségű kozmetikumot, melyet kozmetikusok szépségszalonjainkban és vendégeink otthonukban is szívesen használnak.

Most egyszerűen megvásárolhatod webshopunkból, ahol a további Deynique termékeinket is megtalálhatod és megismerheted.

Sensitiv Face Cleanser

Sensitiv Face Cleanser

Vásárold meg könnyedén a Sensitiv Face Cleanser-t!

Érzékeny, problémás a bőröd? Ne hagyd tovább szenvedni a felesleges kemikáliákkal töltött kozmetikumokkal, válaszd a Sensitiv Face Cleansert! Melinek is bevált a készítmény és neked is segíthet az egészséges és szép bőr elérése érdekében. Vásárold meg könnyedén webshopunkban

Szerző: Marján Melinda