Special cream – Extra védelem bőrömnek

Kezdőoldal Akik már próbálták Special cream – Extra védelem bőrömnek

Special cream – Extra védelem a bőrömnek

A hűvösebb idő beálltával a bőröm is egyből érzékenyebb lett az utóbbi időben. Bár alapjáraton inkább kombinált bőrtípussal rendelkezem, mostanában gyakran kiszáradt itt-ott, a hideg és a száraz levegő miatt. Mivel nem akartam, hogy folyamatosan vízhiányos és hámlós legyen az arcom, úgy döntöttem, bevetem a Deynique Cosmetics nagyágyúját, a Special cream-et. Ha kíváncsi vagy a tapasztalataimra, olvass tovább!

Mire is való a Special cream?!

A Special Cream a Deynique Cosmetics Sensitiv termékcsaládjába tartozó kozmetikuma, mely nagy dózisban tartalmaz különböző, a bőrnek értékes olajokat, mint például a szőlőmag olaj, szezámmag olaj, vagy a mandula olaj. Ezek mind szuperek, ha hidratálásra van szükség. Ezeken kívül bio aloe verát is tartalmaz, ami pedig a bőr vízháztartását segíti és állítja be a normális működésbe. Ezek a természetes anyagok mind mikormolekuláris méretben vannak a krémben, így, mint megtudtam, valóban bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe és tényleg segítik azt.

Special cream – Extra vedelem boromnekIsmerkedés a krémmel

Már megszoktam a Deynique Cosmetics-től, hogy a termékeinek már a kinézete is gyönyörű és luxus hatást kelt. A special cream sem okozott csalódást. Minimál stílusú, fehér, 100 ml-es tubusban vettem meg a lakossági kiszerelést. A termék a kupakján áll, de én inkább megfordítom, mert mega a krém elég folyós, így, könnyen kifolyt, mikor kinyitottam. De beszéljünk inkább a kozmetikumról. Mint már említettem, a Special cream elég folyékony állagú, kicsit vizes hatású, de érezhető, hogy olajok vannak benne. Az illata szinte észrevehetetlen, kissé édes, de hamar elillan. Amikor először felkentem a megtisztított bőrömre, először azt hittem, olajos hatása lesz rajta, viszont nagyon hamar felszívódott és puha lett az arcom. Az egész napos viselést követően sem éreztem, hogy zsíros lenne a bőröm, viszont szuper hidratált érzés volt!

Special cream – Extra vedelem boromnekHidratál, hidratál, hidratál!

Már hónapok óta használom, napi egyszer a krémet és érezhető a változás. A bőröm nem szárad ki és nem is hámlik. Igazán jól veszi a téli idő akadályait. Mivel a könyököm is elég könnyen kiszárad, ezért ott is elkezdtem használni a krémet és arra a területre is szuper volt. A hideg időben tényleg remek megoldás! Nyárra már talán kicsit sok lesz a bőrömnek, de normál, vagy száraz bőrűeknek akkor is nagyon tudom ajánlani. Továbbá mindenkinek, akinek időnként kiszárad a bőre különböző területeken és szeretné helyreállítani a bőre nedvességtartalmát.

Special cream – Extra vedelem boromnekVédd a bőrödet a Deynique Cosmetics Special cream segítségével, ami igazi védőréteget képez a bőrön! Legyen az hideg szél, fűtés és száraz levegő, vagy erős napsütés, mindig segíti hidratálni és vitaminokkal feltölteni a bőrt. Válaszd te is a természet segítségét és ismerd meg webshopunkból a Deynique termékeket, valamint, ha megtetszett Melinda véleménye alapján, a Special cream, vásárold meg könnyedén tőlünk.

 

Szerző: Marján Melinda