Synergie Skin Gél és Avocado E-Oil a hidratált és táplált bőrért

Kezdőoldal Blog Synergie Skin Gél és Avocado E-Oil a hidratált és táplált bőrért

Synergie Skin Gél és Avocado E-Oil a hidratált és táplált bőrért

Az aloe vera és az avokádó már külön-külön is két olyan növény, melyekről tudjuk, nagy hasznunkra vannak a szépségápolásban és a bőr fiatalon, hidratáltan tartásában. A két termék ereje együtt használva pedig megsorozódik, miért ne adnád meg bőrödnek a maximális törődést?

Csak a legjobbat adjuk Neked!

A Deynique Cosmetics 30 éve azon van, hogy termékei és azok hatóanyagai maximálisan ki tudják fejteni hatásaikat a bőrre, ezért fejlesztették ki tudósaik elsőként a mikromolekuláris kozmetikumokat, melyek bőrbe való felszívódása sokkal nagyobb arányú, mint más kozmetikumoké. Ezzel persze az is jár, hogy az összetevőket is nagy odafigyeléssel kell kiválasztani, gondot fordítva arra, hogy biztonságos helyről származzanak ezek a természetes anyagok. Az anyacég ezért saját bio farmján termesztett aloe verát használ minden termékébe, alma őssejtet, hyaluronsavat és 200 féle gyógynövényt. A tradicionális összetevőket ötvözik a legújabb felfedezésekkel és technológiával, hogy minden bőrtípusra és problémára megfelelő megoldást nyújthassanak.

Szisztéma szerint alakítják a termékeket és kozmetikumokat, így azok hatása egymásra épül és egymást erősíti, így van ez a Synergie Skin Gél és Avocado E-Oil alkalmazása kapcsán is. Ez a két termék együtt használva fejti ki legjobban hatásait bőrödre a mindennapokban.

Synergie Skin Gél- az Aloe vera erejével

Az aloe vera gyógyító hatása nem a 21. század felfedezése, már őseink is nagy szeretettel alkalmazták. De
miért is ilyen hatásos ez a növény? Az aloe vera nagyrészt vízből áll, értékes hatóanyagai igen kis mértékben találhatóak meg benne, viszont ezek olyan koncentráltak és erős elegyet alkotnak, hogy gyógyító hatásuk bizonyított. Remekül alkalmazható a növény nedve a kozmetikai iparban, hiszen nedvességgel tölti fel a bőrt, csökkenti a gyulladásokat, irritációt. Ezen kívül égett felület kezelésére is kiválóan alkalmas, gyorsítja a sebek, hegek gyógyulását. Ezért is ez a növény a Synergie Skin Gél fő alapanyaga. A termékbe maga az aloe vera nedve kerül bele, nem pedig annak bármiféle kivonatát. Így biztos lehetsz abban, hogy bőröd a lehető legtöbb jótékony hatású vitamint és ásványi anyagot megkapja.

Avocado E-Oil- az avokádó értékes hatóanyagaival

Ennek a terméknek fő alapanyaga az avokádó, mely jótékony hatásai az emberi szervezetre már szintén régóta benne vannak a köztudatban. Az avokádónak 25%-os a zsírtartalma, mely nagyrészt telítetlen zsírsav, ezen kívül az érett termés nagy arányban tartalmaz A, B1, B2, C és E-vitamint, melyek elfogyasztva, illetve bőrön keresztül, olajként bevéve is kifejtik jótékony hatásaikat. Az avokádóból készült olaj segíti a bőr hidratálását, különösen alkalmas az érzékeny, száraz bőr kezelésére. Serkenti a bőr vérkeringését, ezzel frissíti azt, illetve elősegíti a sebek, hegek mielőbbi gyógyulását. Avocado E-Oil feszesíti és puhává varázsolja bőrödet, eközben feltölti az apróbb ráncokat és fiatalítja megjelenésedet.


Aloe vera és avokádó a gyönyörű bőrért


Synergie Skin Gél és Avocado E-OilHa szeretnéd, bőrödnek a legtöbb törődést adni, ezzel a két termékkel megteheted! Hiszen az aloe vera és az avokádó már külön-külön is hihetetlen erős és értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek gondoskodnak bőröd megfelelő állapotáról, együtt alkalmazva pedig igazi vitaminbombaként hatnak egymás erejét hatványozva. Hidratálják, feszesítik bőrödet, emellett gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatásunk is érvényesül bőrödbe jutva.

Hogyan használd együtt a Synergie Skin Gélt és Avocado E-Oilt?

Használd arcbőrödön, vagy akár egész testeden. Tisztítsd meg bőrödet, majd először kend be a Skin Géllel, ez után masszírozd bele az Avocado E-Oilt is. Talán azt gondolhatnád, hogy az Avocado E-Oil zsíros érzést hagyna bőrödön, de éppen ezért van a Skin Gél! Mivel az egy vivőanyagként szolgál, segít felszívni a hatóanyagokat anélkül, hogy elnehezülne a bőrön.  Élettel telibbé, frissebbé varázsolnak, az apróbb ráncok pedig feltöltődnek rendszeres használatuk során. Természetesen külön is alkalmazhatóak, ha úgy ítéled meg, csupán egyik hatóanyagra van szükséged. Ha például égési seb keletkezik bőrödön, elég a Skin Gélt alkalmazni. Így a két termék használata sokkal sokoldalúbb lehet, mint gondolnád!

Nincsenek allergiás reakciók, csak gyönyörű és egészséges bőr!

A termékek kiszerelése:

Synergie Skin Gél 125ml

Ára: 9 700Ft

Avocado E-Oil 30ml

Ára: 12 800FT

guaranteeGarantáljuk, hogy imádni fogod termékeinket! 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk, hiszen mindkét kozmetikumunk teljesen biztonságos és hatóanyagaik dermatológiailag teszteltek. Ha ezeket használod, biztos lehetsz benne, hogy igazi, professzionális kozmetikumokat választottál!

Termékeink már pár kattintással a tieid lehetnek!

Kapcsolatfelvétel