Szakmai információk

Kezdőoldal Szakmai információk

.
Amennyiben szakmai vevőként szeretnél vásárolni webáruházunkból, első lépésként kérünk, regisztráld magad a kozmetikus vagy plasztikai sebész/bőrgyógyász kategóriák egyikét választva.

A regisztráció beérkeztét követően kollégáink ellenőrzik azt és maximum egy munkanapon belül élesítik a fiókot. Erről e-mailben tájékoztatást küldünk, addig kiskereskedelmi vásárlóként van lehetőséged rendelni, illetve a szakmai árakat is csak a regisztráció véglegesítése után érheted el. Ha bármi probléma lenne az általad megadott adatokkal, erről azonnal értesítünk.

Kérünk számlázási címénél mindenképpen tüntesd fel a megrendelő cég nevét és működési formáját.

rendeles_01

 

 

 

shop-01

Kereskedelmi partnerünkként bármilyen összegben vásárolhatsz termékeket, melyeket személyesen, illetve futárszolgálat igénybevételével is átvehetsz tőlünk.

Futárszolgálattal történő házhoz szállítás esetén, ha a végösszeg 50 000Ft alatt van, a szállítás díja 1500 Ft, amennyiben 50 000 Ft feletti végösszegért vásárolsz, a futárszolgálat díjtalan.

ajanlat_01

 

 

Szakembereinknek szóló pályázatainkat, ajánlatainkat, kedvezményeinket és cikkeinket a Kozmetikusoknak menüpont alatt találhatod meg.