Szegődi Anita, vezető kozmetikus véleménye a Deynique Cosmetics-ről

Kezdőoldal Kozmetikus vélemények Szegődi Anita, vezető kozmetikus véleménye a Deynique Cosmetics-ről

szegodi-anita-kozmetikus-sminkes-3d-szempilla-mester-stylist-sminktetovalo-sminkoktatoSzakmai pályafutásom immár 7 éve kezdődött. Tanulmányaimat Pécsett végeztem. Rendkívül szigorú és elhivatott tanároknak, mestereknek köszönhetően, pozitív és prosperáló habitussal indultam neki a szakmám gyakorlati pályafutásának. Mindig az vitt előbbre, hogy igazán jó szakember szeretnék lenni. Természetesen, mint minden szakmájában elhivatott kolléganő, én magam is folyamatosan képeztem magam. Úgy, mint orvos kozmetikai anyagok területén, ant-iaging kezelések, elektrokozmetikai gépek ismerete, smink, sminktetoválás és még sorolhatnám. Úgy gondolom, hogy a tanulás soha nem ér véget és ezt a hozzáállást igyekszek átadni a tanulóimnak is.

Sajátos, igen őszinte véleményem a Deynique kozmetikumokról:

Pontosan 4 éve ismerkedtem meg a német Deynique cosmetics kozmetikumokkal. Mikor először megláttam a termékeket, tégelyeket az jutott eszembe: – Milyen orvosi… Végre, ez az én területem. Miért is írom ezt? Mert mindig nagyon vonzott az orvosi pálya, talán rokoni és családi örökség. Imádtam és értve tanultam a biológiát, anatómiát, érdekelt a kémia és az anyagismeret is. Soha nem szerettem a szó szerinti tanulást, magolást. Ha valamit tanultam, azt megértettem.

Visszakanyarodva a kozmetikumhoz, mikor először megpillantottam a termékeket már a külseje alapján is bizalmat adtam nekik. Szerintem ez nagyon fontos, mert ha egy cég így figyel a részletekre az nagyon nagy energiát és pénzt is forgat vissza a vállalkozásába. Sok kozmetikummal sikerült megismerkednem tanulmányaim során, majd szakmai éveim alatt is, de mindig hiányoltam valamit a kezelések végén. Azt éreztem, hogy szépítettem a vendégemet, de nem eléggé. Hiába voltak a gépek, nem véltem igazi eredményt felfedezni. Azok közé az emberek közé tartozom, akik akkor tudnak hitelesen beszélni valamiről, ha annak teljes bizalmat adnak. Megismertem és végre olyat tapasztaltam, ami kielégítő volt számomra és természetesen a vendégeim részéről is maximális az elégedettség. Sok kellemes tapasztalatot tudnék megosztani, akár regényt is tudnék írni. Amit szeretnék kiemelni a Deynique kozmetikumokról, hogy a sajátos egyedi rendszerük tükröződik a termékeikben. Minden bőrtípusra megtalálhatóak a magas hidegen sajtolt aloe vera tartalommal ellátott termékeik.

Hogy mit tud az Aloe Vera, amiről kevesebbet tudunk és a Deynique cosmetics felfedezni vélte?

– Úgy működik, mint egy vivőanyag. Tudjuk jól az általános jótékony hatásait, de azt kevesebben, hogy segíti más anyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe és hosszú ideig képes megtartani azokat. Tulajdonképpen minden más vitamin, ásványi anyag, hidratáló, tápláló anyag hatását fokozza hatékonyságában és idejében is. Ez az egyik kulcsa a mikromolekula mellett, ami rendkívül fontos a prémium kozmetikai termékeknél.

Mint az orvoslásban, úgy a kozmetikában is akkor eredményes egy kezelés, ha sejtszintű. Az csak akkor tud az lenni, ha bizonyos molekulák egy speciális eljárással akkora molekulákká (mikro-nano) vannak átalakítva, hogy az áttörje a bőrünk barrier rétegét és a megfelelő helyen hosszú ideig (lásd Aloe vera hatása) fejtse ki hatását. A Deynique cosmetics termékekben lévő rengeteg vitamin, ásványi anyag, gyógynövények tehát sejtszinten tudják végezni a feladataikat, illetve elősegítik a bőr ön regenerálódási folyamatait. Nagyon fontos, hogy nem a tüneteket kell kezelni, hanem a problémát megoldani, erre képesek a Deynique gyógyító termékei.

peel-peelNéhány tapasztalatomat szeretném megosztani a kezeléseink közül. Az egyik természetesen az Oxigén Terápiás kezelés, melynél oxigénnel való gyógyítás mellett 49 – féle vitamint, ásványi anyagot juttatunk a bőrbe. El tudjuk képzelni mire képes? Nézzük picit a felszívódás menetét, ha ezeket a vitaminokat, ásványi anyagokat táplálék útján visszük a szervezetünkbe. Természetesen az emésztés, felszívódás már a szánkban elkezdődik, a rágás és nyál enzim segítségével majd megtörténik a gyomorban, belekben lévő szelektálás, felszívódás, amikor a szervezetünk minden egyes területe szeretne valamihez jutni. Mint egy éhes csapat, akik kapkodják a kezeiket élelemért, mert mindenki szeretne egy kis morzsát kapni. A bőrünk, ami a legnagyobb szervünk kapja meg utoljára. Ezért van, hogy kevés nyers zöldség-gyümölcs fogyasztóknál bizony nagyobb a bőr érzékenysége, allergiára való hajlama és mindenféle problémája. Az oxigén terápiás kezelésünknél közvetlen a sejtekhez juttatjuk el ezeket a vitaminokat az élet legnagyobb kincsével, az Oxigénnel, teljesen alternatív módon (semmilyen gépi kezelés nem történik). Oly mértékű dózis éri a bőrt, hogy hálásan rögtön reagál és érzékeli, ami jót adtunk neki. 100%-os elégedettség van erre a kezelésünkre, eddig nem volt, aki nem imádta volna. Természetesen a kezelés mellett mindig felhívom a Vendégeim figyelmét a helyes táplálkozásra, életmódra. Véleményem szerint ez a szakmánk része, tanácsadás minden területen, ami egészségesebbé és szebbé tehet. Ebben nagyon otthonosan mozgok.

A Deynique kozmetikai cégnek van egy terméke, ami köré épül az egész szisztéma. Ez pedig a Biológiai lifting maszk. Ez a speciális termék tulajdonképpen alapja a kozmetikai kezeléseknek. Felkészíti a bőrt a Deynique kezelésekre, beindít egy méregtelenítést, fokozza a mikrocirkulációt, sejtek közötti anyagcsere folyamatokat gyorsítja, majd felkészíti a bőrt a nagyobb fokú hatóanyag bomba befogadására. Rendkívül látványos, ezért sok kezelésbe beépítettük illetve legtöbbször ajánlom a kedves Vendégeimnek ezzel kezdeni a kezelést, ugyanis minden hatékonyabb lesz ezután.

Tisztító kezeléseknél valóban kiemelendő az ezüstkolloid. Szakemberek, akik ezzel foglalkozunk, tudjuk, hogy milyen gyógyító hatása van, de nem mindegy hogy milyen tisztaságú és erősségű a kolloid. Igen nagy megnyugvást ad számomra, hogy a vendégeim a kezelés végén nem megijednek a tükörbe nézés alkalmával, hanem többször azt a visszajelzést kaptam, hogy ilyet még nem tapasztaltak. „Hogyhogy nem piros és foltos?!! Pedig eddig is nagyon jó szakemberhez jártak, de ez rendkívül jó..

Ezek a visszajelzések adják a lelkesedést a szakmámban, hogy amit adok, azzal valóban jót teszek. Jó dolog adni, igazán jót pedig felemelő! Ezért is tudom teljes szívből ajánlani a Deynique Cosmetics termékeit.

Kezelések

Próbacsomagok