A termék ára: 10 000 Ft

Keresd fel Deynique kozmetikusodat, akinél kedvezményesen vásárolhatod meg ezt a terméket

Deynique Cosmetics ajándékutalvány

Lepd meg szeretteidet Deynique Cosmetics ajándékutalvánnyal! 

Nem találod a tökéletes ajándékot? Szeretnéd olyan ajándékkal meglepni szeretteidet, amelynek szívből örülhetnek? Válaszd ajándéutalványunkat, amelyet szabadon felhasználható webshopunkban minden termékünkre és csomagunkra!

A tökéletesen ápolt bőr élményét mindenki megérdemli. A Deynique Cosmetics prémium bőrápolási márka termékei közül mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő kozmetikumot. Most te is meglepetést szerezhetsz velük barátnőidnek, szeretteidnek.

Fontos, hogy ajándékutalványunk értékét Te szabhatod meg! 🙂

Mire használható fel az ajándékutalvány?

A flexibilis Deynique termékekre specializálódott utalvány szabadon felhasználható szalonunkban kapható bármely Deynique Cosmetics termékre. Az utalvány értékét te szabhatod meg! Tedd igazán különlegessé szeretteid számára az ünnepi alkalmakat. A Deynique ajándékutalvány tökéletes ajándék lehet akár karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, anyák napjára, vagy más különleges alkalmakra.

Az Ajándékutalványt megrendelés és fizetés után igény esetén 1, postán tudjuk kiküldeni, vagy 2, személyesen átveheted bármelyik szalonunkban. Kérlek, a rendelés leadásakor tüntesd fel a MEGJEGYZÉS rovatban, kinek a nevére, illetve mekkora értékben szeretnéd kérni az Ajándékutalványt!

Fontos: az ár egyénileg választható, rendelés esetén megjegyzésben kell feltüntetni!