Tisztító és ápoló termékek

Wash Cleanser, 125 ml                             

Vízben oldódó intenzív tisztító koncentrátum bármely bőrtípushoz. Nyitja a pórusokat, a szabad zsírok elfolyását segíti, csökkenti a bőrtisztátalanságot. Takarékos és kiadós.

Avocado „E” olaj, 30 ml

Exkluzív, finom molekuláris szerkezetű, ultra könnyű bőrápoló olaj. Lágyítja a megkeményedett, rugalmatlan kötőszövetet. Az aloe vera gélt mélyen a bőrbe juttatja. A bőr sima, lágy és rugalmas lesz tőle. Lassítja az öregedési folyamatot.

Jelly, 125 ml

Akut bőrirritációknál gyors, intenzív segítség. Enyhíti a fájdalmat, „elsősegély” a háztartásban, azonnali nyugtató hatással bír. Egyenlő arányban kifőzött és hidegen sajtolt aloe vera nedvből áll. Irritált, enyhén pikkelyes bőrre, kiszáradásra hajlamosító bőrproblémák esetén.

Jojoba Oil, 30 ml

Gazdag bőrápoló olaj bármely bőrtípushoz. Enyhén gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása csökkenti a bőr kiszáradásának kockázatát anélkül, hogy zsíros filmréteget hagyna maga után. Különösen hideg évszakra alkalmas.

Sensitive Cleanser, 125 ml

Vízben oldódó intenzív tisztító száraz és érzékeny bőrtípushoz. Kíméletes, de mégis alapos tisztító hatású. Eltávolítja a szennyeződéseket és sminket a bőr felületéről.

Freshener, 125 ml                      

Alkoholmentes intenzív második tisztító a Wash Cleanser után. Eltávolítja a bőrön maradó anyagokat, különösen gyengéd, finomítja a pórusokat, biztosítja a kezdeti hidratálást valamint előkészíti a bőrfelületet az alábbi intenzív ápoló anyagok számára.

Gel, 125 ml

Tiszta aloe vera növényi kivonat. A benne lévő enzimek aktiválják a bőr nedvesség raktárait, ezáltal az Aloe Vera Gel hatékony szomjoltó a bőr számára.

Vitazyme Peeling, 100 ml  

Intenzív peeling dörzsölő részecskék nélkül. A bőr finomabb lesz, egyszerűen felfrissül. Az enyhe bizsergés az elhalt sejtek eltávolítását jelzi.