Vitamin A-E cream- Igazi energiabomba!

Kezdőoldal Akik már próbálták Vitamin A-E cream- Igazi energiabomba!

Vitamin A-E cream- Igazi energiabomba!

Jelenleg Hollandiában élek és itt új értelmet kapott a hideg időjárás számomra. Az erős, hideg szél, eső és még a hó is ellenem és bőröm ellen van, nem is beszélve a fűtésről. Így, amíg az utcán vagyok, az időjárás, majd az épületekben a fűtés szárítja arcomat, ezért úgy döntöttem, mindent megteszek annak érdekében, hogy arcom egészséges és szép maradjon. Kozmetikusom tanácsára választottam a Deynique Cosmetics Vitamin A-E Cream- et, ami a Sensitiv termékcsalád egyik alap darabja. Ha a te bőröd is hajlamos rosszul reagálni az időjárásra és egyéb külső hatásokra, érdekelhetnek a tapasztalataim!

Vitaminbomba tégelybe zárva

Mint már említettem, a Vitamin A-E Cream, a Deynique Cosmetics professzionális kozmetikai márka Sensitiv Termékcsaládjába tartozik, így különösen érzékeny bőrűek számára ajánlott. Mivel az én bőröm is ilyen, hajlamos a kipirosodásra, irritációra, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy ennek megfelelő krémet használjak. A Deynique Cosmetics híres arról, hogy rengeteg természetes alapanyagot használ termékeiben, és minden készítményük alapja a bio aloe vera, amiről tudom, hogy legfőképpen a bőr pH-ját segít helyreállítani. Ezen kívül a krém mikromolekuláris méretben tartalmaz szójaproteineket, kakaóvajat és nagy mennyiségű A, valamint E vitamint is. Az A vitamin rengeteget segít a faggyútermelés stabilitásán és a bőr ellenálló képességén, az E vitamin pedig a ráncok és a tág pórusok ellen küzd. Így hát kíváncsian vártam, mit tesz a Vitamin A-E cream bőrömmel!

Vitamin A-E cream- Igazi energiabomba!Első napom a Vitamin A-E cream – el

A krém 50 ml-es kiszerelésben kapható, formás kis tubusban. A krém maga vizes állagú. Már az első próbánál azt vettem észre, hogy egy kis mennyiség is bőven elég az arcom bekenésére. Az illata nagyon halovány, édeskés, engem kicsit a mandulára emlékeztet, de egyáltalán nem erős, így nem zavaró. Mint megtudtam a termék vásárlásakor, csak naponta egyszer kell alkalmazni a Vitamin A-E cream -et, mert nagy dózisú hatóanyagai 24 órán keresztül fejtik ki hatásukat a bőrben. Ezért úgy döntöttem, esténként fogom használni. Mivel nagyon érzékeny a bőröm, picit mindig izgulok, hogy egy új kozmetikumra hogy reagál az arcom, de szerencsére eddig egy Deynique Cosmetics termékben sem kellett csalódnom, a Vitamin A-E cream pedig a Sensitiv termékcsaládból van, ezért nyugodtan vágtam bele az első tesztelésbe. Este megtisztítottam a bőröm, majd felkentem a krémet. Azonnal beszívódott és selymes lett az arcom. Reggel mikor felébredtem, örömmel láttam, hogy bőröm még mindig puha tapintású és nem volt olajos érzete sem.

Vitamin A-E cream- Igazi energiabomba!Hatalmas segítség

Ősz közepén kezdtem el használni a krémet, mikor láttam, hogy a sok eső és szél nagyon kikezdi a bőrömet. A Vitamin A-E cream pedig egyből láthatóan segített. Már több, mint két hónapja használom minden este és sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint előtte. Nem szárad ki, a pórusain kisebbek és úgy látom, egyenletesebb tónusa is van az arcomnak. Természetesen a tél elmúltával is tovább akarom használni, mert minden évszakban szükség van egy ilyen segítőre! Végül, kinek ajánlom a kozmetikumot? Mindenkinek, aki érzékeny bőrrel rendelkezik és unja, hogy az időjárás és más külső hatásokkal kell folyamatosan küzdenie.

Vitamin A-E cream- Igazi energiabomba!Érzékeny bőrödre régóta keresel olyan 24 órás krémet, ami tényleg segít a külső hatások ellen és értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal tölti fel bőrödet? Válaszd a Deynique Cosmetics termékeket és a Vitamin A-E cream – krémet és felejtsd el a száraz, hámló és fakó bőr érzetét! Webshopunkban megismerheted a márka további termékeit is. 

Szerző: Marján Melinda