Vitamin C plus night cream- Igazi fiatalító alvás

Kezdőoldal Akik már próbálták Vitamin C plus night cream- Igazi fiatalító alvás

Vitamin C plus night cream- Igazi fiatalító alvás

Nem mondanám, hogy kifejezetten sok ráncom, vagy szarkalábam lenne, még fiatal is vagyok hozzá, viszont tisztában vagyok vele, hogy a még kedves kis nevetőráncaim örökre velem fognak maradni, a kérdés az, mennyire mélyülnek el és mikor. Ezért odafigyelek a megelőzésre. Eddig inkább a szemeim környékére koncentráltam, mert ott a legvékonyabb a bőr, nemrég viszont kipróbáltam egy éjszakai ránctalanítót, a Vitamin C plus night cream-et, ami segít a már meglévő és kialakulóban lévő szarkalábak kezelésében is. Nézzük, hatásos-e a termék!

Mit is rejt magában a Vitamin C plus night cream

A Vitamin C plus night cream a Deynique Cosmetics, Sensitiv termékcsaládjának éjszakai ránctalanító hidratálója, így, a legérzékenyebb bőrrel rendelkezők is nyugodtan használhatják, kizárt az allergiás reakciók, vagy irritáció fellépése (ezt és is megerősítem!). A Deynique kozmetikumoknál megszokottan, mikromolekuláris méretben tartalmazza aktív hatóanyagait, melyek többek között a bio aloe vera, c-vitamin, körömvirág és hyaluron sav. Ezek mind azon dolgoznak a sejtek mélyébe jutva, hogy hidratálják, feltöltsék és kisimítsák a bőrt. A krémben található nagy mennyiségű C-vitamin kifejezetten értékes a bőr számára. Anti-oxidáns lévén harcol a szabad gyökök ellen és segít a foltok halványításában.

Vitamin C plus night creamElső este a Vitamin C plus night cream-el

Mindig kíváncsian viszem haza a Deynique termékeket és izgatottan bontogatom a dobozukat, hogy lássam, hogyan is néznek ki a kozmetikumok, milyenek ténylegesen, ez nem volt másképpen most sem. a Vitamin C plus night cream 50ml-es kiszerelésben kapható, szép üvegtégelyben. A luxus külső pedig professzionális belsőt takar. A krém maga zsírosabb állagú, ami az éjszakai krémeknél általános, az illata kicsit erősebb, mint a márka többi, általam próbált termékéé, de finom, és hamar elillan, így nem zavaró. Első kipróbálás alkalmával este megtisztítottam a bőröm a szokásos módon, majd egy kis mennyiséget bemasszíroztam a bőrömbe. Hamar felszívódott és nem hagyott olajos érzetet maga után, pedig először arra számítottam fog, mivel testesebb állagú a krém. Ezt követően pedig elmentem aludni és vártam a hatását. Másnap felkelve a bőrömnek puha tapintása volt, még mindig nem éreztem zsírosnak, így üde bőrrel vághattam neki a napomnak.

Vitamin C plus night cream

2 hónap használat után

Bár még nem használom annyira régóta a Vitamin C plus night cream-et, azt biztosan elmondhatom, hogy a bőröm imádja! Minden reggel puha és hidratált az arcom felkelés után anélkül, hogy a krém eltömítené a pórusaimat, vagy túlságosan telítené. Persze, a ránctalanító hatás egy hosszabb folyamat és tudom, hogy folyamatos ápolás mellett töltődik a sejtekbe az értékes hatóanyag, ami lehetővé teszi, hogy a bőr fiatalos és sima maradjon, de szerintem már most is érezhető az arcomon, hogy segíti. Úgy látom, valóban egyenletesebb a tóbusa, mióta használom a kozmetikumot, segít eltüntetni a sötétebb foltokat a bőrömön. Nekem eddig nagyon tetszik a Vitamin C plus night cream és ajánlom mindenkinek, aki idejében el akarja kezdeni a bőre fiatalon tartását, illetve akinek már megjelentek az első ráncai és szeretné halványítani őket!

Vitamin C plus night cream

Legyél minél tovább fiatalos!

A Vitamin C plus night cream éjszaka gondoskodik bőrödről és tölti fel a sejteket nagy dózisú, antioxidánsként működő  C-vitaminnal, Hyaluron savval és köröm virággal! Ezek a természetes alapanyagok remek segítői bőrödnek, hogy az minél tovább fiatalos maradhasson és serkentik a minél további Hyaluron sav termelődést, illetve a bőr megfelelő víz-háztartásának beállítását, hogy az mindig hidratált és egészségesen puha lehessen.

A Sensitiv termékcsalád tagjaként a Vitamin C plus night cream a legérzékenyebb bőrt is kíméletesen ápolja, így nem kell attól tartanod, hogy irritálná, vagy eltömítené arcod használat közben.

Vitamin C plus night cream

Vitamin C plus night cream

Megtalálhatod webshopunkban is!

Használd együtt a termékcsalád további tagjaival a tökéletes eredményért!

[products columns=”3″ orderby=”title” order=”” ids=”580, 1774, 583″]

Legyen ezentúl valóban szépítő és fiatalító minden egyes alvás a Vitamin C plus night cream segítségével és ébredj minden reggel puha és egészségtől feltöltődött bőrrel! Hiszen nem csak az immunrendszerednek van szüksége vitaminokra és ásványi anyagokra, azokat kívülről is bőrödbe kell juttatnod, erre pedig tökéletes megoldás hidratálónk! Vásárold meg most egyszerűen webshopunkban!

Szerző: Marján Melinda