Vitamin-e activator -Vitaminokkal töltve

Kezdőoldal Akik már próbálták Vitamin-e activator -Vitaminokkal töltve

Vitamin-e activator -Vitaminokkal töltve

A nyáron sok külső hatás érte a bőrömet. Napsütés, légkondi, záporok, eső és időnként kicsit meg is pirult. Jelenleg Hollandiában élek és itt augusztus végével be is köszöntött az ősz, megint minden megváltozik, jöhet a sokkal több eső és szél. Úgy érzem, ez minden évben pontosan ugyanígy van, mégis stresszesen hat a szervezetemre, ami az arcomon is meglátszik. Érzékenyebbé válik, könnyeben kiszárad az évszakváltozástok során. Most úgy döntöttem, elejét veszem a problémának és időben felkészülök az őszre, illetve a vele járó stresszre. Ezért próbáltam ki a Vitamin-E Activator hidratáló szérumot. Lássuk, bevált-e a termék!

Multivitamin a bőrnek!

A Vitamin-E Activator az általam már jól ismert Deynique Cosmetics, professzionális német márka, 66 Days termékcsaládjába tartozó hidratáló szérum. Ennek a családnak a különlegessége, hogy a kozmetikumokat együtt használva a kozmetikai hámlasztás otthoni kiegészítő kezelése lehet, a professzionális hámlasztás nélkül pedig egy otthoni, gyengéd, de látványos bőrmegújító kúraként használható. A hidratáló egy 3 lépésből álló arcápolási rutin részeként is használható, rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmazva szuper lezárása a napi bőrápolásnak. A Vitamin-E Activator legfőbb hatóanyagai az A-, C-, és E-vitaminok, valamit az aloe vera és földimogyoró olaj, melyek mind mikormolekuláris méretben vannak jelen a készítményben, hogy valóban a sejtek mélyére hatolva fejthessék ki hatásaikat.

Vitamin-e activator -Vitaminokkal toltve

Kezdjük a bőrmegújítást!

Kíváncsian vittem haza a krémet és otthon egyből ki is akartam próbálni. A külsejében most sem csalódtam. Bár nem az általam megszokott kialakítású a tégely, nagyban eltér a Deynique más termékcsaládjainak kinézetétől, nekem nagyon tetszik. Hasonlóan letisztult, de van benne valami, amitől nagyon luxus hatású a termék. a lakossági kiszerelés 30 ml-es és pumpás adagolóval kapható. Mikor először kinyomtam egy adagot a kezemre, nagyon meglepett az állaga. Szinte vizes hatású, nagyon könnyed formulájú, finom, friss illatú a készítmény. Az első próba előtt használtam a Deep Pore Cleansert is, mert ez a tisztító ajánlott hozzá, de ahogy megtudtam a szalonban, önmagában, más készítményekkel is jól össze lehet hangolni a Vitamn-E Activator-t. Arctisztítás után két pumpányi krémet nyomtam a kezembe és a bőrömbe masszíroztam. Nagyon könnyed érzetű volt és gyorsan beszívódott. Ez után mentem is aludni. Másnap reggel a bőröm puha és matt érzetű volt, nem éreztem irritációt, így kezdődhetett a próba nap közben is. A reggeli rutinomba is egyszerűen beleépítettem, arctisztítás a Deep Pore Cleanserrel, majd hidratálás a Vitamin-E Actovator-al. Könnyedén felment rá a sminkem, és nap közben sem éreztem, hogy zsírossá változott volna az arcom. Elsőre nagyon elégedett voltam!

Vitamin-e activator -Vitaminokkal toltve

De hogyan szuperál hosszútávon?

Július elején, a forró nyár közepén kezdtem el használni a Vitamin-E Activator hidratálót, hogy hozzászokjon bőröm a krémhez és időben elkezdhessem a felkészülést az évszakváltozás stresszére. A sok napsütés után most a rengeteg esőt és szelet kell kiállnia a bőrömnek, de úgy érzem, sokkal jobban veszi az akadályokat, mint tavaly ilyenkor. Tényleg fel lehet töltve vitaminokkal, mert nincs kiszáradva, puha és hidratált érzetű. Ráadásul a bőrhibáim is szépen múlnak és nem is nagyon jön elő újabb.

Ajánlom-e a Vitamin-E Activator-t? Igen. Ha bőröd érzékeny az időjárás változásaira, stresszre, könnyen érzékennyé válik, irritálódik, akkor érdemes neked is kipróbálnod. Tényleg feltölti a bőrt energiával és vitaminokkal, ami hosszútávon meglátszik az állapotán. Nem gondoltam, hogy ennyit fog számítani egy hidratáló az ősz beköszöntével, de nekem tényleg bevált és ami a legjobb, hogy mivel kis mennyiséget kell használni, még mindig van a 2 hónapja megkezdett tégelyben!

Vitamin-e activator -Vitaminokkal toltve

Még nem késő feltölteni bőrödet vitaminokkal!

Vitaminok és természetes hatóanyagok az egészséges bőrért!

A Vitamin-E Activator segít a külső hatások elleni küzdelemben, fiatalon és egészségesen tartja bőrödet. A-,C- és E-vitaminnal, valamint földimogyoró olajjal hidratálja arcod és közben segít az elhalt hámsejtek eltávolításában, hogy bőröd megújulhasson és legszebb formáját mutathassa.

Melinek már bevált és Neked is tetszeni fog, hiszen ki ne szeretné, ha bőre minden évszakban gyönyörű és egészséges lenne anélkül, hogy kiszáradástól, irritációtól kellene tartania, nem igaz?! Webshopunkban most könnyedén megvásárolhatod hidratálónkat, valamint további Deynique Cosmetics termékeinket!

Vitamin-E Activator

Vitamin-E Activator

Vásárold meg most a Vitamin-E Activator-t!

Használd együtt a teljes bőrmegújulásért!

A 66 Days termékcsalád tökéletes otthoni kiegészítője a Deynique szakemberek által végzett kíméletes kozmetikai hámlasztásnak, vagy használható kúra szerűen a kezelés nélkül is. A legjobb végeredmény elérése érdekében egy három lépcsős bőrápolási rutint ajánlunk, mely egy a tisztító- Deep Pore Cleanser-ből, tápláló- Herb Mineral Spary-ből és hidratáló- Vitamin-E Activator-ból áll. Ez a három termék tökéletesen kiegészíti egymást és újítja meg bőrödet.

[products columns=”3″ orderby=”title” order=”” ids=”1114, 1116, 1096″]

Újítsd meg bőrödet a professzionális német márka, a Deynique Cosmetics vitaminbombájának segítségével. Már nők és férfiak ezreinek segített bőrük egészségesen tartásában a legstresszesebb időszakokban is. Vásárold meg könnyedén webshopunkban, ahol a termékcsalád további tagját is megtalálhatod, hogy a teljes bőrmegújító kúrát kipróbálhasd!

Szerző: Marján Melinda