Vozár Noémi, kozmetikus véleménye a Deynique cosmetics-ről

Kezdőoldal Kozmetikus vélemények Vozár Noémi, kozmetikus véleménye a Deynique cosmetics-ről

Vozár Noémi, kozmetikus vagyok.

Kétkedéssel fogadod, ha azt állítják valamiről minden bőrtípus problémáira megoldást nyújt? Pedig létezik egy igazi szépségelixír. Zsíros, száraz, vagy érett bőr, az Aloe Vera harmonizáló hatású minden bőrtípusra.

Nyolcszorosára növeli a kollagéntermelő sejtek (fibroblasztok) képzését a normális sejtmegújuláshoz képest és a bőr rugalmasságára a kollagénnek van döntő befolyása. A gél háromszor-négyszer gyorsabban hatol a bőrbe mint a víz, és ezáltal sokkal gyorsabban hidratálja azt, emellett fluicid, baktericid, és nyugtató hatású. És ez csak néhány tulajdonsága, amiért igen hatékonyan használható a kozmetikai kezelések során.

Csak kevés gyártó van, aki minőségi Aloe vera kozmetikumokat kínál, a Deynique Cosmetics  saját ültetvényeikről származó organikus hidegen préselt aloe verát használ fel. Kozmetikumai előállításában elsőként alkalmazta a mikromolekuláris technológiát, amivel elérték, hogy az eredetileg nagy molekulájú hatóanyagok így átjuthassanak a bőr barrier gátján.

Tonic_ABC_FreshnerkisebbEzek a mikromolekuláris vitamin és ásványianyag koncentrátumok rendkívül könnyen képesek bőr mélyebb rétegeibe eljutni, elektrokozmetikai gépek használata nélkül is. Széles termék palettájával minden bőrtípus problémájára speciális kezelésekkel nyújt megoldást, ami mögött 30 év kutatómunka és fejlesztés áll. A tökéletesen kifejlesztett szinergikusan egymásra épülő kezelésekben abszolút fellelhető a német precizitás.

Sokan kérdezik melyek a kedvenc Deynique kezeléseim, erre megpróbálok röviden válaszolni. A fáradt fakó petyhüdt bőrt oxigén terápiával és 50 féle gyógynövény használatával tudjuk új életre kelteni, a mélyrétegi vízhiányos bőrre a megoldás a Bioface Lifting Mask használata, amely segítségével 10-szer több hatóanyagot tudunk a bőrbe juttatni, mint bármely más kezelés során.

Ősszel-télen a 66 napos hámlasztó kezeléssel elért eredmények tesznek boldoggá, a klasszikus tisztító kezelésekben pedig rendkívüli módon megkönnyíti a dolgom az Ezüst kolloidos gél és oldat használata, melyek szintén tartalmaznak hidegen préselt Aloe Verat, és így együtt hihetetlenül hatékony kombinációt adnak. Nagy felismerés volt először megtapasztalnom, hogy legérzékenyebb bőrű vendégeimnek is mennyire megnyugodott a bőre a kezelés végére.

A kozmetikus szakmában alap követelmény a folyamatos önképzés, és precíz átfogó tudás, ami  viszont a vendégeket valójában érdekli, az a kezelések hatékonysága, és tökéletes eredményt csak a megfelelő anyaghasználattal lehet elérni.

 

Próbáld ki Te is Deynique kozmetikumokat, akár Noémi segítségével. Vagy, ha már rendelkezel saját Deynique kozmetikussal, vedd fel vele a kapcsolatot. 

Kozmetikusként pedig próbáld ki kezdőcsomagjainkat kedvező áron! 

Kezelések

Próbacsomagok