Würfel Diána kozmetikus véleménye a Deynique Cosmetics-ről

Kezdőoldal Blog Würfel Diána kozmetikus véleménye a Deynique Cosmetics-ről

Számomra a minőség a legfontosabb!

Würfel Diána vagyok, kozmetikus, sminkes. Tanulmányaimat az Elite Kozmetikusképző alapítványi Szakiskolában végeztem. Szakmai tapasztalataimat 2013 októberétől folyamatosan építem.  Nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és tudásom bővítését. A kezdetektől nyitott vagyok az újdonságokra, számos továbbképzésen vettem és veszek részt, hogy munkám során ezt kamatoztatni tudjam. Nagyon fontosnak tartom a szakmában, hogy megfelelő tudás háttérrel lássunk el minden kezelést, hiszen bőrünk nem csak szépségét, hanem egészségét is befolyásolhatjuk pozitív irányba. Ezért is törekszem a biztonságos és megbízható kozmetikumok és kezelések használatára.

A márka, amiben mindig megbízom

Már a kezdetektől fogva megszerettem a Deynique Cosmetics termékeit és szívesen használom őket azóta is. A cég már 30 éves múltra tekint vissza, ez alatt az idő alatt pedig rengeteg újítást hoztak a piacra és folyamatosan arra törekednek, hogy az értékes hatóanyagok, amikkel dolgoznak, minél jobban kifejthessék hatásaikat a bőrben, ezáltal azt egészségesen és hidratáltan, fiatalosan tartva őket. Fontosnak tartom kiemelni, hogy fő alapanyaguk a bio aloe vera, melyet kizárólag saját ültetvényükről szereznek be. Ez az alapja minden terméküknek. Minden bőrtípusra könnyedén megtalálhatjuk azokat a kozmetikumokat és kezeléseket, amivel visszaállíthatjuk őket egészséges állapotukba.

Mikromolekulákkal az egészséges bőrért

A mikromolekuláris kozmetika, a tudományos alapra helyezett fiatalítás művészetét jelenti, mely a mindennapok valóságában ma már bárki számára elérhető, a Deynique kozmetikumok által. Az új eljárás kidolgozása azon a felismerésen alapul, miszerint a hagyományosan használt kozmetikumok makromolekuláit a bőr nem képes átengedni, ezért a Deynique kifejlesztette a nanotechnológiát, aminek segítségével a mikromolekuláris hatóanyag koncentrátumok, melyek már eljutnak a bőr legmélyebb rétegeibe. Az organikus Aloe Verát tartalmazó krémalapba számos értékes makromolekuláris szerkezetű hatóanyag a nanotechnológia alkalmazásával mikromolekulává alakul, és ezáltal kevesebb idő szükséges ahhoz, hogy bőrünk megfiatalodjon, megszépüljön. 200 féle gyógynövényt alkalmaznak, melyek mindegyikére azért esett választásuk, mert különösen aktív hatóanyagokkal rendelkeznek és kiválóak a bőr kondíciójának javítására. A Deynique kezelések és az otthoni bőrápoláshoz kifejlesztett termékek segítségével mindenki számára elérhető a szép és üde arcbőr.

Kezelések, amiket ajánlani tudok egyes bőrtípusokra: A fáradt fakó petyhüdt bőrre kiváló az oxigén terápiás kezelésünk, mely során az oxigén erejével juttatunk rengeteg vitamint és ásványi anyagot a bőrbe. A mélyrétegi vízhiányos bőrre a megoldás a Bioface Lifting kezelés, ami hatást fejt ki a nyirokrendszerre és így is tisztítja a szervezetet és a bőrt. Az olajos és korpás sebhorreás bőr tisztításánál az Ezüst kezelésünk használata, hiszen tudjuk, hogy az ezüst hihetetlen jó antibakteriális hatással rendelkezik, így a legmélyebb rétegekig megtisztítja a bőrt. Utoljára hagytam a legújabb kezelésünket az XO CELL Plasmát, ami kiválóan alkalmas a dehidratált mélyrétegi vízhiányos, érzékeny rosaceás és a gyulladt aknés bőrtípus kezelésére.

Ha számodra is fontos, hogy bőröd minden nap hidratált és egészséges legyen és olyan kozmetikumokat szeretnél használni, amik természetes alapanyagokban gazdagak, csak ajánlani tudom a Deynique Cosmetics termékeit és kezeléseit! Vendégeim egytől- egyig imádják és szívesen választják ezeket a kezeléseket és az otthoni kiszerelésű termékeket is szeretettel használják. Ha te is szeretnél gyönyörű és egészséges bőrt, szívesen várlak!

Próbáld ki Te is Deynique kozmetikumokat, akár Diána segítségével. Vagy, ha már rendelkezel saját Deynique kozmetikussal, vedd fel vele a kapcsolatot. 

Kozmetikusként pedig próbáld ki kezdőcsomagjainkat kedvező áron! 

Kezelések

Próbacsomagok