XO CELL Plasma kezelés – végleges megoldás minden bőrproblémára

Kezdőoldal Bőrtípusok XO CELL Plasma kezelés – végleges megoldás minden bőrproblémára

XO CELL Plasma kezelés – végleges megoldás minden bőrproblémára!

Az antibiotikumok kora leáldozóban van… Ma már egyre több mindenre immunisak a kórokozók, egyre nehezebb ellenük gyógyszerekkel harcolni. Az XO CELL Plasma kezelés során használt plasma sugár viszont a világon ma ismert leghatékonyabb fertőtlenítő eljárás! Ismerd meg és próbáld ki XO CELL Plasma kezelésünket, amely végleges megoldást nyújt a legtöbb bőrproblémára! 

 Mi is az a Plasma sugár?

A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett az anyagok negyedik halmazállapota a plazma, mely tulajdonképpen ionizált gáz. A plazmakisülés létrehozása magas feszültség (5-7 kV) és kis áramerősség segítségével történik. A keletkező mikro villámok több mint 200 kémiai reakciót indítanak el.

Plazma a leggyakoribb anyag a világegyetemben. A csillagok anyaga plazma, és a csillagközi térben is sok plazma található. A felnőtt szervezetben a sejtek száma gyakorlatilag állandó szinten van. Ezt az osztódó és az elpusztuló sejtek azonos aránya szabja meg. Ha egy sejt elpusztul pótolni kell, a szervezet igyekszik fenntartani a viszonylagos belső egyensúlyt. És ezt az „önmegújító” folyamatot használjuk ki a Plasma kezeléssel!

Mi mindenre jó a plasma kezelés?

A plasma kezelés alatt inaktiválódnak a vírusok, baktériumok és a gombák, ezen kívül aktiválja az immunrendszert és stimulálja az új rugalmas kollagén rostok képződését. Tisztító hatása is van, ugyanis tisztítja az artériákat, vénákat és hajszálereket, élénkíti a vérkeringést és erősíti az érfalakat, javítja a hajszálértágulatok rugalmasságát. Azon kívül, hogy csökkenti a gyulladást az alkalmazott területen, az allergiás reakciókat is csökkenti. Normalizálja a bőrben a hormonok és enzimek termelődését, regenerálja a műtéti hegek és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét, továbbá hatékonyan kezeli az aknékat, kamaszkori bőrelváltozásokat és nem utolsó sorban serkenti a kollagén és elasztin-képződést.

Milyen problémák kezelésére használható:

Az XO CELL Plasma kezelés – végleges megoldás minden bőrproblémára hiszen hatékonyan segít a sebhelyek gyógyulásának gyorsításában, segít megakadályozni a hegképződést. Amellett, hogy kezeli a striákat, az aknés, gyulladt bőrt, az értágulatokat és rosaceás tüneteket a ránckezelésben is nagyon hatékony, valamint halványítja a pigmentfoltokat, megoldást nyújt az ekcémás bőrre.

A Plasma azonnal beindítja a programozott sejthalált, azaz apoptózist a károsodott sejtekben, így arra kényszeríti a szervezetet, hogy új, fiatal, egészséges sejteket termeljen a régiek helyett. Mivel a sejthalál teljesen mesterséges, az új sejtek képződése még idősebb korban is – amikor alapvetően már a degeneratív folyamatok kerülnek túlsúlyba – elkezdődik.

A Plasma sugár megnyitja a sejtek falán lévő ion-csatornákat, serkenti a mitkondriumokban végbemenő ATP szintézist, mely a megfelelő N-K puma működéshez elengedhetetlen. A sejtek azonnal elkezdik felvenni a hatóanyagokat, amelyek az ion-csatornákon keresztül maradéktalanul felszívódnak. Úgy tölti fel energiával a sejteket, akár egy elem.

A szemkörnyéki ráncok eltüntetésében és megelőzésében verhetetlen!

Plasma gépünkkel a szemkörnyék és a szemhéjak vékony és érzékeny bőrét is kíméletesen lehet kezelni. Mivel a technológia fájdalommentes, így nem kellemetlen, viszont teljesen biztonságos és rendkívül hatékony. A kezelés orvosesztétikai beavatkozást vált kitermészetes alapanyagú kozmetikumok és a Plasma sugár segítségével, így elkerülhető a művi mimika és a botulinum injekciónál előforduló esetleges túladagolás is. Így a vendégek bőre természetesen lesz újra sima és feszes. A készülék kisméretű feje segítségével a legapróbb ráncok is könnyedén elérhetőek és kezelhetőek. Így sikeresen fiatalítható a szemek környéke és kúraszerű alkalmazás mellett hosszútávon fenntartható a ráncmentes állapot.

Kocsis Korinna, szépségkirálynő mindennapjait a reflektorfényben és a kamerák előtt tölti, ami hosszútávon megviseli érzékeny arcbőrét. A rendszeres sminkelés miatt arcbőre hajlamosabb az aknék, és a pattanások kialakulására, valamint a korai mimikai ráncok kialakulására is. Korinna az XO CELL Plasma kezelésében megtalált mindent, amire szüksége volt, hogy arcbőre hibátlan és tökéletes lehessen, bármilyen külső hatás is éri!
Az XO CELL Plasma kezelés már egy alkalom után látható eredményeket ér el, a bőr hosszútávú javulása érdekében viszont érdemes kúraszerűen alkalmazni. Szükség esetén más kezelésekkel egy időben is lehet alkalmazni, ebben az esetben viszont érdemes egy hét eltéréssel igénybe venni a különböző kozmetikai kezeléseket. A kezelés hatását otthoni bőrápoló termékekkel tudjuk maximalizálni! 

Te is szívesen kipróbálnád az  XO CELL Plasma kezelést? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi összekötünk a hozzád legközelebb található Deynique Cosmetics kozmetikussal, vagy keresd saját kozmetikusodnál az XO CELL Plasma kezelést!