Yin Yang Eye Wrinkle Conditioner Szett és Anti Aging Szérum

Kezdőoldal Blog Yin Yang Eye Wrinkle Conditioner Szett és Anti Aging Szérum

Yin Yang Eye Wrinkle Conditioner Szett és Anti Aging Szérum

Őrizd meg fiatalságodat

Ne hagyd, hogy fiatalságod elillanjon az idő múlásával! A Yin Yang Eye Wrinkle Conditioner Szett és Anti Aging Szérum, Hyaluronsav és C-vitamin tartalmának köszönhetően felveszi a harcot a szem környéki ráncok ellenA Luxus külső és az igényes kialakítás találkozása a professzionális hatóanyagokkal. A Deynique Cosmetics már több, mint 30 éve azon fáradozik, hogy termékei a lehető legjobb hatással bírjanak a bőrre. Elsőként fejlesztették ki a mikromolekuláris kozmetikumokat, melyek gond nélkül jutnak a bőr mélyébe, így hatásukat ott tudják kifejteni. Minden termékünkben, így a Yin Yang  Eye Wrinkle Conditioner Szett és Anti Aging Szérumban is a legkiválóbb természetes hatóanyagok találhatóak meg, melyek garantáltan nem irritálják még az érzékeny bőrt sem.

Lifting hatás plasztikai beavatkozások nélkül. Ne sokkold szemed érzékeny bőrét botox injekciókkal, ha van természetesebb és fájdalommentes lehetőség is. Anti Aging Szérumunk Hyaluronsav és C-vitamin tartalmának köszönhetően ugyanazt a hatást éri el, mint a botox kezelés.

Yin Yang Anti Aging Szérum hatásai:

  • Fokozza a bőr vízmegkötő képességét
  • Növeli a szemkörnyéki érzékeny bőrfelület vérkeringését és anyagcseréjét
  • Halványítja a szemek környéki sötét karikákat
  • Kisimítja a már meglévő ráncokat
  • Frissíti és hidratálja a bőrt

A galvánelemes masszírozó készülék jótékony hatásai

A készülék galvánárammal viszi be a hatóanyagokat a bőrbe. Ez a gyengéd egyenáram ingerli az érmozgató idegeket, ezzel fokozódik a vérkeringés a kezelt területen, edződnek az idegek és vérerek is. A sejtek vérellátása és oxigénellátása nagyban javul, melynek köszönhetően javulnak a bőrfunkciók. Emellett a galvánáram fokozza az ionvándorlást is, így pihenteti az izmokat, javítja a bőrtónust.

Hyaluronsav a fiatalságért

A hyaluronsav a test minden szövetében megtalálható anyag, melynek vízfelvevő és megtartó képessége hihetetlenül nagy. Így segít a bőrt folyamatosan hidratáltan és egészségesen tartani. A probléma az, hogy az emberek 20-as évei végén, 30-as évei elején a hyaluronsay termelődése lecsökken, így a bőr elkezd veszíteni nedvességtartalmából, megjelennek az első ráncok, elkezdenek elveszni az arc kontúrjai. Ezért fontos, hogy a hiányzó hyaluronsavat visszajuttassuk bőrünkbe, ami a Yin Yang Anit Aging Szérum segítségével lehetséges, hiszen mikromolekuláris anyagainak méreteinek köszönhetően a bőr mélyébe jut.


Noriko Behr, M.D., Bőrgyógyász szakorvos, Tokio, Japán

yinyang_orvos“As a dermatologist I am always searching for new and safe technologies to satisfy my patiens. I find Deynique Cosmetics products perfect to use because their main ingredients are natural and their effects are proven to be great for the skin. I especially recommend the Yin Yang product family to my patients who would like to have a younger and healthier looking skin.”

“Bőrgyógyászként mindig új és biztonságos technológiákért kutatok, amik kielégítik betegeim kéréseit. A Deynique Cosmetics termékeit kiválnak tartom, mert fő alapanyagaik természetesek és bizonyított jótékony hatásuk a bőrre. Különösen ajánlom a Yin Yang termékcsalád tagjait pácienseimnek, akik fiatalos és egészséges bőrre vágynak.”

 

 

Garantáljuk az azonnal látható eredményeket!

Szettünk minden bőrtípus számára megfelelő, skin-free-aging-signsteljesen biztonságos és a legérzékenyebb bőrűek is használhatják. A mikromolekuláris méretű hatóanyagoknak és a galvánelemes masszírozó készüléknek köszönhetően az eredmény azonnal látható. Fiatalodj éveket egy pillanat alatt!

Hogyan használd?

Használata is igen egyszerű! Először tisztítsd meg arcbőrödet, majd a Yin Yang Anti Aging Szérumot paskold óvatosan a szemkörnyéki érzékeny bőrfelületre. Ez után a galvánelemes kézi készülékkel masszírozd 3 percen keresztül. Ezt ismételd meg hetente két, három alkalommal. Csupán pár percet vesz igénybe és éveket fiatalít arcodon, arról nem is beszélve, hogy mindezt saját magad is meg tudod csinálni otthonod kényelmében!

Azonnal látható eredmények!


Yin Yang Eye Wrinkle ConditionerA mikormolekuláris hatóanyagok rögtön felszívódnak a bőrben és hatásuk egyből érzékelhető! Selymes, puha és sima arcbőrt hagy maga után.

Kocsis Korinna, aki ma már nem csupán országunk egyik legszebb nője, de Európa szépe is, előszeretettel használja a Yin Yang Anti Aging Szérumot, hiszen tudja, érdemes időben elkezdeni harcolni az öregedés első jelei ellen. Így maradhat bőre hosszútávon szép, üde és fiatalos.

Ezért választja Machó Andrea is a Yin Yang termékcsaládot, ha bőre szépségéről van szó. Nem elégszik meg az átlagossal, csak a legjobbat választja! Kövesd Te is példáját!

Válaszd a természet és a professzionális technológia ötvözetéből megszületett Yin Yang Eye Wrinkle Conditioner Szettet és Anti Aging Szérumot, hiszen, ha bőröd fiatalságának megtartásáról van szó, nem bízhatod a véletlenre a végeredményt! Rendeld meg most szettünket, mely otthonod dísze és a te új kedvenced is lehet!

A szett tartalma:

Yin Yang Anti Aging Szérum 30ml

Galvánelemes masszírozó készülék

Yin Yang termékcsalád

Legújabb termékcsaládunk az ázsiai világkép szemléletét veszi alapul, a bőrápolás és fiatalítás terén. Az ellentéteken alapuló hit kimondja, hogy nem létezhet egymás nélkül a hideg és a meleg, az éjjel és a nappal, vagy akár a férfi és a nő. Ezért együttes erővel, egymást kiegészítve ápolják kozmetikumaink arcbőrödet a nap 24 órájában. Ismerd meg közelebbről a Yin Yang termékcsaládot ékcsaládot és tagjait!

100% elégedettségi garancia! 
Amennyiben nem vagy elégedett a termék hatékonyságával, az árat garantáltan visszafizetjük! Garanciánk abban az esetben érvényes, ha egy héten belül jelzed felénk elégedetlenségedet, és a terméket visszaküldöd nekünk!